biralexdegilimtabiki17
profili

  • exxen

    lütfen tüm futbolseverler 2 dakikasını ayırıp, bu exxen denen leş platformu aşağıda oluşturduğum örnek bir metinle şikayet edebilir mi? lütfen beyler...

    öncelikle;
    https://www.uefa.com/…/mediaservices/mediacontacts/ şu sitedeki mail adresine yani "[email protected]" şuraya kullanmış olduğunuz mail adresinizden bir adet mail atıyoruz.

    ardından aşağıda hazır bir şablonu exxen denen leş platformu şikayet etmek için mailimize ekliyoruz.

    sonuç alır mıyız almaz mıyız bilemem ama uğraşsın dursun orospu çocukları.

    örnek metin;

    dear uefa representatives,

    ı am writing to express my dissatisfaction with the streaming quality of the uefa champions league matches provided by exxen.com in turkey. as a passionate football fan, the champions league is a highlight for me, but the experience has been significantly marred by the subpar streaming service. and we are paying 260 turkish lira (9$) to reach that platform.

    during recent matches, ı have encountered several issues:

    poor stream quality: the video quality is consistently low, which detracts from the viewing experience. the clarity and resolution of the stream do not meet the expected standards for such a prestigious competition.

    frequent freezes: the stream often freezes, causing me to miss critical moments of the game. this is particularly frustrating and interrupts the continuity of watching a live sports event.

    ınadequate technical support: attempts to seek assistance or rectify the issue through exxen.com have been unfruitful, leaving me and many other viewers in turkey without a solution.

    the champions league is not just a series of football matches; it is an event that unites fans across the globe. however, the current streaming experience on exxen.com is diminishing the joy and excitement associated with these matches.

    ı kindly urge uefa to look into this matter and consider taking necessary actions to ensure that the broadcasting partner in turkey provides a service that meets the high standards expected of uefa-sanctioned events. fans in turkey deserve a reliable and high-quality streaming experience for one of the world's most prestigious football tournaments.

    thank you for your attention to this matter. ı am looking forward to a prompt and positive response.

    sincerely

  • 26 mayıs 2022 para politikası kurulu toplantısı

    göt korkusuna aralık ayından bu yana faiz indiremiyor ibneler, noldu kardeşim nas vardı hani? ceksene faizi 3-5e?

    baktı aralikta anasının ağzını gördü, satacak bir şey aradı bulamadı, kanalı yaptırmaya götü yemedi ve imamoğlu tepkisini gördü, o saatten beri faiz indiremiyor. keşke söyle 5-10 indirsen de gidişini daha erkene alsak be vatan haini

  • sezen aksu

    (bkz: friendly fire)

    oyna, devam. ota boka dava açan avukatlarının götü yer mi acaba sağ kesimdeki çomarlara dava açmaya?

  • gibi (dizi)

    --- spoiler ---

    ilkkan sadece 10 liramın olması, 0 liramın olmasından daha çok canımı yakıyor

    --- spoiler ---

    hahaha, yeni bölümün 3. dksındaki replik günümüz türkiye gençliğini çok açıkca anlatıyor

  • geforce now

    türkiye'de ortalama 12-13 mbit internet / 300ms ile isterlerse dünyanın en iyi en güçlü sunucularını açsınlar. 21. yüzyılın g20 ülkesi her türlü gelişmeden bu denli nasıl uzak kalabilir aq?

    milletin parası yok rtx2080'leri almaya,
    interneti yok geforce now / google stadia kullanmaya,

  • 31 temmuz 2020 bodrum magandası ile imtihanım

    videodaki konuşmalardan bağımsız olarak yazıyorum. neredeyse okuduğum iki sayfa yorumda trafik kurallarını bilen bir tane akıllı insan yok.

    bir kere yer gümbet. yani o bölgede genelde haklıysanız bile artistlik yapmamanızı uyarırım. bir anda 50 kişi toplanıp ebenizi sikebilirler. neyse konuya geçiyorum

    videoyu çeken, yani entry'i açan arkadaş yüzde binbeşyüz haklı abicim. o yol çift şerif bir yol. tek yön değil. karşıdan minibüs selektör ile de gelse, uçarak da gelse o yol entry'i açan arkadaşın. niye? minibüsün geldiği şeritte araç park etmiş. yani karşıdan bir araç geldiğini gördüğü anda durması gerekiyor. ki videoda çok net gözüküyor, minibüs göz göre göre geliyor. zaten trafik levhasında o yola park etmek yasaktır levhası konmuş. öncelikle hata sağa sola park eden sığırlardan başlıyor orası çok ayrı konu. ayrıca minibüsün içinde yolcu var aq. yarın gidip birisi acentesine şikayet etsin de göreyim ben o şoförün durumunu.

    konuşmanın detayı beni gram ilgilendirmiyor. millet adamın konuşmasına takmış. her gün kişilik hakları ve özgürlüklerinden bahseden ekşici piçlerin, karşısında bir kusur bulduğunda vurdukları tek şey bel altı.

  • mehmet aslantuğ

    ahmet kaya o gün orada linç edilirken attığı şu bakış ile günümüz türkiyesine benim bakışım aynıdır.

    şu sıralar buket aydın'a konuk olduğu programda 'ahmet kaya hakkında söyledikleri' twitter'da epey izlenmiş. adam o gün de, bugün de aynı tabir içersinde türkiye'yi değerlendiriyor.

    uzun yıllar doğruyu bu derece savunuyor olabilmek, kendisinin ne kadar bilgili, ahlâklı ve dürüst olduğunun kanıtıdır. yukarıda kendisine her ne kadar boş adam dense de, türkiye'de gerçekten 'adam' olan üç-beş insandan biridir. bu tür cinsiyetçi sıfatları sevmem ama gerçek bu.

    programda ' ahmet ile bu ülkenin dününü, bugününü, sıkıntılarını, mutluluklarını haftalarca sabaha kadar konuşabilirsiniz. orada bu lince katılanlarla bu konuları iki saat bile konuşamazsınız.' diyerek beni kendine tekrardan hayran bırakmıştır.

  • hasan şaş

    ortaya düşen son videoda gördüklerinizi taraftar kimliğinizden çıkarak yorumlarsanız sevinirim. yaptığı tam bir orospu çocukluğudur. yaptıkları "aslan galatasaraylıdır" diyerek geçiştirilmemelidir. kimsenin kimseye şiddet uygulama hakkı yoktur. bu yapılanları mantıklı hiçbir galatasaray taraftarının savunmayacağını düşünüyorum.

    görüntüler ortaya koyar ki, bu yaptıkları yüksek ihtimalle daha önce aldığı ceza da göz önünde bulundurularak, gelecek sezonun ilk yarısına kadar ceza almasını gerektirir. ekürisi fatih terim de aynı cezayı almalıdır.

    inanın bir fenerbahçeli olarak söylüyorum, bunu ersun yanal da yapsa, volkan demirel de yapsa, alex de souza da yapmış olsa aynı şekilde düşünürdüm. şiddeti savunacak kadar kör olmayalım lütfen.

  • türkiye'de yapılmış zamanının ötesindeki parçalar

    (bkz: neyim var ki)
    allah bu millete yeniden türkçe rapin istiklal marşı'nı yazdirmasin

    (bkz: dönence)
    (bkz: ölürüm sana)

  • enes ünal

    avrupa'ya erasmus yapmaya giden topçu

  • 22 haziran 2018 halk tv muharrem ince canlı yayını

    mimar sinan güzel sanatlar fakültesi için salı gününe kadar süre vermişler, o zaman hiçbir sıkıntı yok, pazartesi günü hallederim ben o işi

    ahahahahahahah i n c e l e n d i n i z

  • ikinci aleyna tilki vakası alper erözer

    abi aleyna o ses'e falan çıktı, kızın elinden tuttular, hatta haluk levent bile aleyna'ya ulaştığını, türkü söylemesi gerektiğini söylemişti. sonrası zaten biliyorsunuz 2 şarkısı totalde 700m civari dinlendi youtube'da.

    ama bu çocuk kim amına koyayım? harbiden kim lan? popüler kültür medyasında benim gözümün önüne ilk defa geliyor. ben günde 16 saat internet kullanan adamım olum.. bu velet kim? ne ara bu kadar kişiye hitap edebildi? avm'nin içinde "beleş" de olsa o kadar çocuk nasıl oraya akın edebildi?

    olm bu ülkede ünlü olmak, bi kesime hitap etmek çok kolay lan. piyasada tutunmak için çabalayan binlerce tiyatro öğrencisi, müzik öğrencileri, sokakta çalan adamlar var... ah ulan ahh.

  • ön ayakları olmayan kedi için yapılan yemek standı

    osman abimizin sahip olduğu yavru kedisinin nedenini bilmediğimiz bi sebepten ötürü ön ayakları yok. yani engelli. osman abinin bu durum içine sinmeyince kedisinin yaşamını biraz daha kolaylaştırmak için pratik bir şey yapmış.

    not: video aşırı mutluluk içerir. yaşam enerjisini arttırır.

    video

  • prison break'in türkiye'ye uyarlanması

    her bölümünü 6 kere izleyen birisi olarak senaryo konusunda yardımcı olacağımı düşünüyorum.
    ancak adamların 40 dakikayi dolu dolu anlattığı yerde sen 140 dakikayi nasıl doldurcaksin bilmiyorum.

    sara ile michael sahnelerinde artık arkadan çalan ahmet kaya - başım belada şarkısı eşliğinde 4 dakika bakışma falan yaşanır gibi geliyor bana.

    ya da t-bag'in sapık ve saykopat rolünde nasıl aynı tadı vereceksiniz merak konusu. bana göre o rolü oynabilecek tek bir isim var o da engin günaydın

    lincoln rolü için bu ülkede davar bi karakter bulmak zor değil.

    ne kadar merakla beklesem de bi o kadar da umarım sıçmazlar endişesine kapıldım. neyse bekleyip göreceğiz

  • sabah uyanıyorsun chp iktidar

    evet evet. seçim sonrası, yıllar sonra başını yastığa rahat koymuşsun. balkon konuşmasını(kişinin önemi yok) desteklediğin partinin başkanı yapmış. sabah kalktığında chp iktidara geçmiş. içinde bir rahatlık. anlatamazsın ama hissi. icin kıpır kıpır. yeni aşık olmuşsun gibi. önünde müthiş geçeceğini düşündüğün bir 5 yıl var.

    ülke tamamen sosyal demokrat. bağnaza, gericiye, din tüccarına yer yok. hepsi sınır dışı. suriyelileri geri göndermişsin. ülkenin tüm illerine özellikle doğuda istihdam sağlamak icin fabrikalar, okullar, hastaneler yapmışsın. imam hatip okullarını sınırlamışsın. her il de en fazla 2 tane olmak kaydıyla. fen liselerinde tavan yapmışsın. eğitim sisteminin 15-20 yıllık değiştirilemez bir politika ile finlandiya eğitim sistemini getirmişsin.

    asgari ücreti 2500 tl, işsizlik ücreti 2000 tl, her aileye ev kirası yardımı ve çocuklu ailelere çocuk başına 500 lira aylık ücret bağlamışsın. (tabi sınırı olacak, 2 çocuk için devlet para verecek. )

    benzinin litresi 2.5 liraya düşürmüşsün, internet ülkede minimum 50mb. upload ve download sınırı yok. 50mb internet ücreti 30 lira, 100 mb 45 lira, 500 mb 100 lira, 1000mb internet 150 lira. adil kullanım kotası denen illet yok.

    arabalarda vergiyi yüzde 145 lerden, yüzde 20 lere indirmişsin. elektronik ürünlerde dışa bağımlılığı bırakıp yerli telefon, tv vb üretimlere yoğunlaşmışsın.

    ülkede sanatla uğraşan çocuklar için herşeyi bedava yapmışsın. mesela gitar mi çalmak istiyor? kurs+gitar bedava. tek bir şart, çocuklar devletin belirlediği yerlerde, hizmet aldığı sanatsal faaliyetin karşılığı olarak sosyal sorumluluk projelerinde ayda 10 saat çalışarak devlete yardımcı olacak ve kendilerini geliştirecek.

    kod ve yazılım dersleri ilkokul 4. sınıftan itibaren zorunlu hale tutulacak ve her öğrenciden her sene bir proje istenecek. her öğrenci 8 yıllık öğretimde türkçe'nin yanına ingilzce, lise öğreniminde ise 3. bir dil koymadan mezun olamayacak. sınavsız bir üniversite sistemi düzeni kurulmuş olacak.

    ülkedeki polis sayıları düşürülecek. hali hazırda polis olan kişiler her yıl hem psikolojik hem stratejik hem de güç anlamında sınavlara girecek. gecemeyenler meslekten ihraç edilecek. öğretmen olmak için de aynı şartlar geçerli. kendini yenileyemeyen öğretmenler işten çıkartılacak, emeklilik yaşı geldiyse emekli edilecek.

    milletvekillerinin maaşları düşürülecek en fazla 10 bin lira maaş verilecek.

    basın özgürlüğünde dünya sıralamasında ilk 20 de olma zorunluluğu getirilecek. goreve gelen parti bu zorunluluga uyacak. sadece fikir beyan edildi diye hapse atılmalar olmayacak.

    ülkede sinema, tiyatro, kitap, dergi vb satışlarda kdv yüzde 1 e düşürülecek. ve her ailenin haftada en az 1 kere bu aktiviteleri yapması zorunlu hale gelecek.

    tarım ve hayvancılık anlamında çok büyük yatırımlar yapılacak. çiftçi benzini, mazotu en fazla 1.5 liraya alacak. ülkede çiftçi olmak isteyenlere devlet arazi verecek yıllık 10bin lira kira ile. elektriğini, suyunu herseyini devlet karşılayacak ama çiftçi bunların karşılığını verecek. bu sayede et ürünlerinin fiyatı düşürülecek. en pahalı ve kaliteli etin kilosu 20 lira olacak

    eee bu kadar iş yapmışken avrupa'ya vizesiz seyahat olmadan olmaz. sevgi pıtırcığı cumhurbaşkanı ve başbakanın dış ülkelerle araları çok iyi. kimseyle 'sen kimsin ya' tarzı kahve ağzıyla konuşan birisi olmayacak.

    sahillerde turizmi minimum 10 aya yukseltilecek. turizmde çalışan personel eğitimli ve en az 3 dil bilecek. her sene sınavlara girecek.

    edit 1:
    sabahki uykusuz kafayla düşünemeyip, mesaj atan dostların ekledikleri;

    ---> girisimci ruh
    köy enstitüleri yeniden açılarak, kendi bölgesinde ekonomiye katkı sağlayacak eğitimler sunulacak. toprak ile ilgili bilgiler, uygulamalar paylaşılacak, geri bildirimlerden öğrenilenler diğer bölgelerle paylaşılacak. kentten köye göç hayal değil gerçek olacak. enstitülerde fark edilen sanat ve spora eğilimli çocuklar ile uzun vadede dünya yıldızı bir türkiye olacak.

    ---> jilsandersun
    " hiç kimsenin dini inançlarını yaşamasına engel olmayacak, kişinin dilediği inanci ve ibadeti yapma özgürlüğü ( isterse cami,isterse kilise,isterse havra da gibi) sağlanacak , camileri ahir yapiyorlar gibi iftira ve yalanlara pabuç birakilmayacak, din üzerinden insanlarin yalan beyanlarla kiskirtilmasina izin verilmeyecek"

    şimdilik bu kadar.

    edit 2: imla hataları

  • rıdvan dilmen

    az önce "türkiye'de çok uzun zamandır terör yok" dedi. evet bunu dedi. dedi bunu gerçekten dedi

    ulan amına koyayım daha 3-4 gün önce el bab'ta 10 şehit vermedik mi?
    daha geçen ay izmir'de patlama olmadı mı? polis fethi sekinşehit olmadı mı?
    yılbaşı günü gece kulübünde katliam yapmadılar mı? onlarca insan hayatını kaybetmedi mi?

    senin uzun kıstasını sikeyim ben.

    #hayır

    edit: (bkz: tuğra acil kalp nakli bekliyor)

  • hükümetin crytek'e 500m dolar yatırım yapması

    başlık sınırına takıldığı için esasen "hükümetin crytek oyun firmasına 500 milyon dolar yatırım yapması" olacak.

    habere gelelim. öncelikle belirtmek isterim sadece bir soylenti, kesin bir şey yokmuş.

    eğer biraz oyun gundemini takip ediyorsanız crytek firması şuan bir mali krizde. oyun stüdyolarında küçülmeye gittiler. düşününce mantıklı gelebilir bu karar. amaaa

    (bkz: bu bilişime fazla kafa yorarsan sıyırırsın) diyen bir zihniyetten böyle bir karar beklemiyordum açıkçası.

    birde şu var
    (bkz: cumhurbaşkanı'ndan dolar bozdurun çağrısı)

    benim düşünceme göre yatırım yapıp ilgili firmaya (bkz: crysis 15 temmuz şehitleri) oyunu yaptıracaklar.