sosyalist derebeyi11
profili

  • 13 şubat 2024 orc araştırma yerel seçim anketi

    geçenki genel seçimi kemal kılıçdaroğlu kaybettirdiyse bu seçimi de kendini seküler olarak adlandırıp ekrem imamoğlu'na oy vermeyenler kaybettirecek. onlar da pirom gibi eseri ile gurur duysun.

  • okan buruk

    "üçlü orta saha oyna. oliveira'yı veya ndombele'yi oynat. samsun'u yendiğin taktikle kopenhag'ı yenemezsin dedik" dinlemedi. yapacak bir şey yok.

  • chp'nin 8. genel başkanı kim olmalı

    tek isim ekrem imamoğlu. aksini teklif dahi etmeyin. gördük sizin siyasi zekanızı.

  • erşan kuneri

    80'lerin berbat filmleriyle dalga geçen nolur, geçmesen nolur. zaten onlar absürt film tadında saçma sapan işler. kimse merak edip bakmıyor bile. ayrıca izleyicinin 45 ve üstü olması lazım ki hatırlasın bunları gülsün.

    film dizi parodisi yapacaksan yap şimdikileri. akp gazlaması milliyetçi dizilerle, holding dizileriyle geç dalganı. kim hatırlar seksen filmlerini.

  • sokağa çıkma yasağının 19.00'a çekilmesi

    özel araçları yasaklayıp toplu taşımaya izin veren kafadan çıktığı belli olan saçma yasak. ne akp imiş be. parti değil toplumsal sağlık sorunu.

  • kırmızı oda (dizi)

    psikologluk ne kadar basitmiş. çocukluk travmasını anlattırıyorsun. yaparsın sen aslansın, kaplansın, güçlüsün diye gaz veriyorsun. tamam. şizofreniyi bile tedavi ediyorsun. bir de aöf olmasın diyorlar. halbuki eğitime bile gerek yok.*

  • meral akşener'in bozkurt'u ve başbuğ'u yasaklaması

    mhp'nin ardılı, parçası veya devamı değiliz. sizi iktidardan edecek, merkez sağ parti kuruyoruz. bunun neresini anlamadınız?

  • erkan tan'ın kılıçdaroğlu'nun orucunu sorgulaması

    ''mezhepçilik suç olsun, böyle açıklamalar yapanlar yargılansın.'' dedirten densizlik.

  • minik eymen'e yardım ediyoruz kampanyası

    siz ki, iş maaş yazmaya gelince mangalda kül bırakmayan ekşi ahalisi şu küçüğümüze yardımı çok görmeyin.

    iyi karma yar ve yardımcınız olsun.

  • 12 ocak 2017 tbmm kürsü işgali

    doğru eylem şekli işte budur. ohal'de anayasa değişikliği yapılamaz. eylem yasak, muhalefet yasak. demokrasi askıda. terbiyeli, uslu olma vakti geçti.

    edit: ey akp'liler! ohal'de anayasa yapmanın, sıkıyönetimde anayasa yapmaktan ne farkı var? karşı çıktığınız darbe anayasasıyla, sizin yaptığınız aynı şey değil mi?

    edit 2: bu anayasa değişikliği özü itibariyle meclise bir darbedir ve milletvekilleri direnme haklarını kullanmışlardır.

  • türkiye komünist partisi

    başkanlığa hayır denmesi parti üstü bir meseledir. bu partideki arkadaşlardan ricam, bildiri dağıtırken kırmızı önlük giyip, 'komünist parti görev başında' gibi sloganlar atmamalarıdır. ters etki yaratıp 'komünistler karşı çıkıyorsa başkanlık iyi bir şeydir' diyecek bir sürü insan var aman diyim.

    tabii ki bu tip şeyler örgütlü yapılacak ama sembolizme, toplumsal algıya dikkat edelim. sadece 'hayır'a odaklanalım. particilik yapılacak, ideoloji yayılacak gün bugün değil.