latrak12
profili

  • zengin sayılmanın asgari şartı

    şuan ismini hatırlayamadığım ünlü bir ekonomist zenginliği şöyle tanımlamıştı: bugün çalışmayı bıraktığında, yatırımların ve birikimlerin ömrünün sonuna dek aynı yaşam standartlarında yaşamanı sağlıyorsa zenginsin..

  • fakirlik iğrençtir diye hakaret eden öğretmen

    ön edit: videoyu izleme zahmetine girmediği için olayı yanlış yorumluyanlara: adam bir sitenin kapıcısı. apartman sakinlerinden aldığı eski kıyafetleri de topluyor fakirelere dağıtıyorum diyor. apartmanda yaşayan bir öğretmen de bu durumdan rahatsız oluyor, "sen dağıtmıyorsun, satıyorsun kesin bunları" diyor. bunun üzerine kapıcıyla araları bozuluyor. bir gün kapıcı otoparkta iken öğretmen otoparka geliyor, arabasından kızını da indirip müzik açıp dansetmeye başlıyor. ve bağıra çağıra "zenginliğinin tadını çıkar kızım, bizim dedelerimiz bile zengin, fakirlik iğrençliktir, fakirlerin çocukları özürlü doğar, mezarda ölüleri kokar, bizim mezardaki dedelerimiz bile zengin" gibi laflar ediyor... amacı kapıcıya laf sokmak. çünkü kapıcının konuşma engeli olan bir kızı var. ve sonunda kapıcı da öğretmeni mahkemeye veriyor ve 5 ay hapis cezası almasını sağlıyor.

    başlığı ben açmadım ama sanırım birisi yazıp entrysini silmiş..

    sabah sabah sinirlerimi alt üst eden öğretmendir. yahu sen nasıl bir yaratıksın, senin çocuklarla aynı havayı soluman bile yasaklanmalı..

    mezardaki deden bile zenginmiş nasıl olsa, görevden alınıp evde oturursan bir şey kaybetmezsin, ama o çocuklar çok şey kazanırlar..

    ayrıca o nasıl cırtlak bir ses tonudur yahu.. allah'ım onun öğrencilerine sabır versin..

    edit: bu öğretmeni görünce aklıma; rencide olmasın diye fakir bir öğrenciye aldığımız montu kura çekerek, sanki o öğrenciye çıkmış gibi yapan ilkokul öğretmenim emine taşdemir geldi.. nerdeeennn nereyee...

    https://youtu.be/bvgdinbpadw

  • seks esnasında duyulmuş ilginç sözler

    çok yakın bir arkadaşım, kadın partnerine oral yapmak için eğilmiş ve kadının vajinasını tam yalayacakken refleks olarak besmele çekmiş :)) yıllardır anlatır anlatır güleriz..

  • 8 aralık 2017 taksim havataş rezaleti

    keşke polisi arayıp "havataş çalışanları cumhur başkanımıza hakaret ettiler, ben de karşı çıkınca beni darp ettiler" deseydin. biz mi ogretecegiz bunları.. normal vatandaş olarak malesef bir kıymetin yok kuzum.

  • sıla gençoğlu

    "kimsenin takmadığı silik şarkıcı" mı? yuh ulan...

    edit:
    iş bu entry kimsenin takmadığı sikik yazar beyanına atfen yazılmıştır..

  • 5 ağustos 2017 bülbülderesi rezaleti

    başlığı açan arkadaş haklıdır haksizdir bir yorum yapmayacağım ama çeşmede turizmciyim diyen yazar arkadaşa bir çift lafım var:

    sen ve senin gibiler yüzünden, bu sezon çeşme'de, özellikle alaçatı'da çoğu restorant (kurumsal bir kaç yer hariç) sinek avlıyor. geleni siktiniz gideni siktiniz. şimdi eliniz belinizde sik gibi ortada kaldiniz. umarım senin gibi düşünenler dahada beter olurlar. "fiyat sormayana böyle geçiririz" demek ahlaksızlığın dik alâsıdır.

    edit: çeşmeli arkadaşı ciddiye alıp buradan laf ettim ama adam trollmuş yahu. geçmiş entrylerine baktım bir gün otelci, bir gün istanbul'da kamyoncu, birgün floridali öğrenci, birgün fransa'da gurbetçi falan olarak entryler girmiş:) azılı bir "reis" destekçisi, sorsan en büyük dindar bunlardır ama hak yemeyi normal görüyor. okurken çok eğlendim ama yaman trollmüş delikanlı.. ya da büyük şizofren:)

  • evin üzerine minare düşmesi

    ben avm de mahsur kaldığım sırada (bkz: 27 temmuz 2017 aquaflorya çatı çökmesi) mahalle camimizin minaresinin salonumuzu yerle bir ettiği olaydır.

    geçen hafta ege depreminden sonra orada fuhuş yapıldığı için afetler orada oluyor diyen çomar tohumlarına soruyorum: camide de mi fuhuş yapılıyordu? apartmanımizda bekar daire yok, hepimiz işinde gücünde evli barklı adamlarız. günah yuvası mı bizim apartman?

    ayrıca bilen arkadaşlar lütfen aydinlatsin bu başımıza gelen doğal afet kapsaminda mıdır? dask'ımız var, sigorta zararımızı karşılar mı?

    edit: 1 saattir telefonlarımıza cevap vermeyen 110 itfaiye hattına en derin saygılarımı sunuyorum.

    belediyeden bir yetkili telefonda "siz duvarı yaptırın faturalandırın biz değerlendiririz" dedi. şaka gibi :) "biz para için aramadık, bize yardım edin nasıl konaklayacagiz bu şekilde bu evde" dedik, ses seda yok. şuan arka cepheye bakan 4 daire mağduruz.

    edit2: yardım ve geçmiş olsun dileklerini sunan bütün arkadaşlara çok teşekkürler.

    ntv de haber olmuş "yıldırım düşmesi" diye ama eksik bilgi vermişler. yıldırım minareye düşüyor (paratoner yok demek ki) ardından minare bizim eve düşüyor. bizim tahminimiz yıldırım değil, şiddetli rüzgar yüzünden minare devrildiği yönünde.

    yeni fotoğraflar eklendi.

    edit 3: kaymakamlık bünyesinde afet birimi kurulmuş oraya dilekçe verdik. biraz önce itfaiyeden iki görevli geldi ve tutanak tutup gittiler. temizleyebilirsiniz artık dediler:)

    bir kaç kişi üslubumu elestirmis ve espiriler yapmis. canınız sağolsun gençler, hakaret olmadığı sürece mizah güzeldir. ayrıca çok sağolun destek mesajları için. kalacak yerimiz var çok şükür.

    ev:
    <a href="https://hizliresim.com/ag8wkz"><img src="https://i.hizliresim.com/ag8wkz.jpg"></a>

    alt komşumun evi:
    <a href="https://hizliresim.com/bawlpv"><img src="https://i.hizliresim.com/bawlpv.jpg"></a>

    evin arka cephesi:

    <a href="https://hizliresim.com/pr2xlv"><img src="https://i.hizliresim.com/pr2xlv.png"></a>

    cami:
    <a href="https://hizliresim.com/jl810q"><img src="https://i.hizliresim.com/jl810q.jpg"></a>
    cami2:
    <a href="https://hizliresim.com/dglykn"><img src="https://i.hizliresim.com/dglykn.jpg"></a>

  • hukukun anlaşılmaz terimler içermesinin nedeni

    valla "matlup" kelimesine kadar her şey iyi gidiyordu... onu demeyeydi iyiydi. onu deyince biraz şey oldum.

  • illere göre saç kestirme fiyatları

    yıl 2007 burdur'a askerlik için gitmişim. teslim olmadan saçları kestireyim dedim. pasaj gibi bir yerde bir berber tabelası gördüm, saç kesimi 2 tl yazıyor. girdim tıraş oldum borcum ne kadar dedim 6 tl dedi. e tabelada 2 tl yazıyor dedim, o sadece saç kesimi, kesmeden önce saçı yıkadım, kestikten sonra da yıkadım 2 şer den 4 tl yıkama parası dedi. adamlar asker sikme konusunda profesyonel olmuş artık, bir şey diyemedim...

  • 13 mayıs 2017 ekşi sözlük kadıköy zirvesi

    yuh artık! dedirten entryleri okumama sebep olmuş zirvedir. yavrucuğum sizin kafanızı sadece ortamdaki vajina - penis oranına mı çalışıyor? insanlar ne güzel oturmuş sohbet muhabbet etmişler. orada cinsiyetin ne önemi var? sizin için sosyalleşmek eşittir çiftleşmek mi?

  • kahvehane basan teröristin chp üyesi çıkması

    benim de bülent ersoy la çekilmiş fotoğrafım var. götçü sayılır mıyım?

  • 22 aralık 2016 ışid'in 2 askerimizi şehit etmesi

    tam bir anadolu çomari kuzenim var. dün ona " videoyu izledim içim yaniyor, bu olanlarda hepinizin payi var" dedim.
    "ınternette her gördüğüne inanma, yalan dolan onlar" dedi.. bana dedi..paint terk adamlarin yaptığı sahte ilkokul seviyesi capsleri işte cehape zihniyeti diye paylaşan kuzenim , her gördüğüne inanma dedi..

    katledilen askerlerimize mi yanam? bu pişkinliğe, bu arsızlıgamı yanam. anam ben bu derdi kime yanam..