bayc7
profili

  • deniz çakır'ın ece üner tepkisi

    kadın sadece "bu nasıl üsluptur?" demiş, koç lisesi ve koç üniversitesi mezunu avam olamaz diyen mi dersin, kendisi baş örtülü birine hakaret etmişti diyen mi dersin, mafya dizisinde oynayıp eleştirmesi ilginç diyen mi dersin, bunların konu ile hiçbir ilgisi yok. bunların hepsi ad hominem.

    ne boş yapmışsınız amk, kadın üslubu hoş bulmamış "üslup" "üslup" buna vereceğiniz cevap var mı, yok. sanki "ece üner'in yaptığı kadın haklarına aykırıdır vay efendim nasıl böyle bir şey söyler" falan dememiş yani. onu siz uydurmuşsunuz.

  • ideal evlilik yaşı

    şu her başlıkta evlenen gerizekalıdır, evlenmeyin diyenlerin çete olduğunu düşünmeye başladım. çete ama aptal çetesi. sıktı artık. siktirin gidin evlenmiyorsanız evlenmeyin.

  • jet sosyete (dizi)

    şiveli konuşan veya ağzını burnunu yamultarak konuşan insanlarla mizah yapıldığı zanneden kişiler tarafından yapılmış dizi. yok abi böyle olmuyor zorlamayın. sırf para kazanmak için ve canı sıkıldıkları için bu diziyi çektikleri o kadar belli ki. beğenmeyen fazilet hanımın kızlarını izlesin diyenlere de ben onu da izlemem ama senin beğendiğin diziyi de beğenmek zorunda değilim diyorum. ne faşist insanlarsınız ya her konuda faşistlik yapmayı nasıl beceriyorsunuz. beğenmiyorum kardeşim var mı bi git başımdan ya.

  • bebek arabası terörü

    gerçekten var olan terördür. kardeşim niye alınganlık yapıyorsunuz ki? bebek arabasını insan gibi kullanmasını bilmiyorsunuz sağa sola çarpıyor bi de sikimde değilsiniz tripleri yapıyorsunuz e kusura bakmayın tam bir sığırsınız. mesele bebek sahibi olmak değil etrafındakilere saygı duyacaksın. anne olman her boku yeme hakkı vermiyor sana. yeni nesil annelere de bi haller oldu haksızsan haksızlığını kabul et amk hep instagram anneleri yüzünden bunlar.

  • elon musk

    yine komplo teorisyenleri ameriganın oyunları bunlarcılar konuşmaya başlamış amk. oğlum bu kadar zeki olmayın lan zekadan öleceksiniz valla. adam ziyaret ettiği ülkenin kurucusunu ziyaret ediyor bu kadar. sen hindistan'a gitsen nezaketen gandhi'nin mezarını ziyaret etmez misin eğer varsa? herkes sizin gibi çıkarcı olmayabilir oğlum bi de böyle düşünün. elon musk'ı savunduğum yok olabilir de olmayabilir de ama şu ameriganın oyunları lafları baydı artık. klişe olduğu kabul edilmesine rağmen ısrarla kullanıyorsunuz şu komplo teorilerinizi.

  • diagnostic retikul

    interstellar hakkındaki yazılarını okuduğum yazar. kötü veya kırıcı konuşmak istemem ancak söylemek gerekir ki bu arkadaşın gerçekten psikolojik desteğe ihtiyacı var.

  • jack wolfskin

    eğer türkmence konuşuyorsanız bu montu giymeye hakkınız yok demektir. senin ayrıştırıcı cibilliyetini sikeyim ben!
    edit: bu entryden sonra entrysini silmiş sanırım amk görgüsüzü!