glide9
profili

  • beşiktaş'ın basel ile eşleşeceği gerçeği

    (bkz: korkudan totem başlığı açmak)

    korkma mariborlu grubu çekmediği gibi baseli de çekmez kimse bize.

    o sensin sen astana aslanı*,

    cluj fatihi*

  • beşiktaş'ın kapatılması

    (bkz: bir küfür olarak fenerli)

  • kadıköy sokaklarında amaçsızca tek başına dolanmak

    fikirtepe sokaklarında akşamüstleri yaparak ruhuma terapi uyguladigim şey. ah metrobüse çıkan o kıvrım kıvrım gri sokaklar, oh müteahhit stili 4 katlı apartmanlar, güzelim e5 sesi, beni çeken tatlı mavi bir şeyler var tanımlayamadığım; nedir, fısıldayamadıgım...

    noldu beğenemediniz mi yarrağımlar? kadıköy deyince caferağa mah.'ın 3 tane sokağından başka bir halt bilmeyen varoş lümpenler sizi. kadıköyse o da kadıköy.

  • elagibiyim

    (bkz: kim lan bu)

  • gökhan töre

    "başkan yaptırmayacağız"
    yazmış olsa tabii ki methedilirdi.

    ulan cumhuriyet ve demokratik değerler tehdit altında geri zekalı liboş ayılar. bunun akpliyle chpliyle değil; onurla, şerefle, akıl be çağdaşlıkla ilgisi var. bu bir siyasi düşünce değil, saldırı. olayın hala farkında değiller ya. inanılır gibi değilsiniz gerçekten.

    "o da oylo döşonmoş" noktasında değiliz. öyle düşünmüş dediğin şey rejim değişikliği lan mal mısın?

    edit: başakşehirde viscaya iyi bir alternatif olur. sayın abdullah mucip avcı sayın göksel gümüşdağ kaçırmayın bu çocuğu.

  • igor tudor

    (bkz: igor igoroğlu)

    (bkz: kötü teknik adam tanımında x xoğlu eşiği)

  • 4 mart 2017 rizespor'un verilmeyen penaltısı

    fenerbahcenin şampiyonluğu kaçırmasına sebep olmustur. gercekten inanilmaz yuh yani tinerciler. aziz baskanin kurdugu efsanevi takimin onune anca bu penaltinin verilmemesiyle gecebilirdiniz zaten.

  • vincent aboubakar

    sanki cavaniler suarezler aubaneyanglar kapıda bekliyor da bu var diye giremiyorlar. boğa gibi adam lan işte. süre aldıkça oyununun geliştiğini nasıl görmezsiniz. talisca ile uyumu, rakibi hep defansa sürüklemesi, topu bizim şapşal stoperlerden uzak tutması hiç mi para etmiyor.

    rize maçında ilk 11 çıktığı takdirde yine ampulünü asacak kavalcı. ha bu arada o kaval çalmalı gol sevinci ne ayak? hep kenarda bir yere bakarak air kaval çalıyor. bilen varsa yeşillesin.

  • bayburt'ta ayakta donarak ölen tilki

    (bkz: ekşi sözlükte kahkaha tufanı)

    zeki yazarlarımızın yine müthiş espri yeteneklerini konuşturmalarina sebep olan hayvan.