samimi duygularla3
profili

  • ahmet altan

    çok büyük kötülükler yaptı, umarım gerçekten uzunca süre hapiste kalır. karar siyasi olduğundan hakkı olan cezayı çekememesi ihtimali var, ondan korkuyorum.

    ayrıca bir yasemin çongar vardı, ne oldu ona?

  • aydınlı tostçunun reklam filmi

    bu reklamı beğenen biri, son dönem bayağı türk filmlerini, recep ivedik serisini filan beğenmediğini söylerse inanmayın. aynı vasatlık, aynı bayağılık, aynı ucuzluk ama yerel işletme reklamı, özetle henüz zengin olmayan birinin çalışması, o yüzden beğenmekte sakınca yok, hatta tak tersi beğenmek lazım, özetle zengin olunca linç etme hakkı saklı olmak üzere bu rezilliği şu an beğenebiliriz.

    reklam kötü ama miğde bulandıran esas şey bu vasata övgü ve bu övgünün temelinde yatan hastalıklı bakış açısı. iğrenç.

  • hayatında hiç karı görmeyenleri şaşırtan fotoğraf

    yine beyin yakan, muhteşem bir onedio içeriği. anlamadığım şey bu saçmalığa procter & gamble projesi olan kadinlarbilir.com'un sponsor olması. adamlar "karı" kelimesi üzerinden clickbait kafasında içerik hazırlıyorlar, içerik leş, espri ilkokul seviyesinde, hedef ve yorum yapanlar leş erkek kitle, hatta onedio "komik" ve "erkek" tagleriyle tanımlamış içeriği, sponsoru kadınlar bilir markası altında procter & gamble. dünya devi marka türkiye'de nasıl temsil edildiğinden haberdar mıdır acaba?