daldakielmakurdu30
profili

  • esenyurt tekel katliamindan kurtulma taktikleri

    en onemli nokta senden kalabalik gruba atar yapma eyvallah cek. tek basina adamsin sesini yukseltip zaten kavgaya bahane arayan adamlari cilddirtma, adamlarla zaten husumetin var biliyorsun ki bos gelmemisler. bol bol alttan al ne yapacaksan sonraya sakla, seni kurtaracak tek sey alttan alip abi cekmek. biraz korkmus gibi yapsan iki tokat belki biraz dayakla yirtacaktin, bi de ustune silah cektin, adam sana el ense yapmis zaten emrah moduna gireceksin. simdi hayatini kaybettin. adamlarin oldurme niyeti yok belli konusmaya gelmisler ama bir araba adam gelmisler. fitili yakmayacaksin. oldurme niyetleri olsa direk girdigi gibi vururlardi. buarada o an orda musteri olsam kesin ben de vurulurdum. cunku boyle durumlarda acaba ne olacak diye beklerim mevzu ciksin da ortam da anlatacak hikayemizi olsun der sonra pamugu yerdim kesin. kendimi biliyorum.

  • köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalan kız

    sokak kopekleri toplatılsin, gerekiyorsa kisirlastirilsin, gerekiyorsa uyutulsun. bunun aksini iddaa eden evine alsin tatava yapmasin.
    kimse kedilere laf ediyor mu? bu kopekler tehlike iste. kac kisinin zarar gormesi gerekiyor. beraber yasayamiyoruz iste olmuyor, ben tedirginlikle yurumek istemiyorum, fobisi olan var. bu kopek sevicilerin mama sirketleri tarafindan fonlandigini düşünüyorum. yoksa bu kadar gerizekalica savunamazlar.

    edit: ozelden salak salak mesajlar alıyorum. birisi demis kopekten korkan da yasamasin. napalim amq elimizde mizrakla gezelim o zaman havladi mi saplayalim. boyle mi yasayalim. zekanizi belli edecek seyler yazmayin bana.

  • yahudilerin türklere hiç yamuk yapmaması

    yahudilerle hic sorunumuz olmadi taaki siyasal islamcilarin siyaseti ele gecirmesine kadar. yahudiler her zaman dostumuzdur.
    turkiyede universitelerin gelismesinde cok katkilari oldu. savunma, makina, kimya sanayinde bir cok calismamiz var.17 agustosta ilk onlar geldi.
    ermeni meselesinin bugune kadar sesinin kesilmesi amerikadaki yahudi lobisinin bize verdigi destektendi. bizimkilerin cikislarindan adamlar destegi kesince ermenilerin sesi yuksek gelmeye basladi.
    burdan tum yahudi arkadaslarima selam olsun canlarim.

  • cinsiyetsiz tuvaletler istiyoruz kampanyası

    2006 yilinda burger kingde calistim. ust katin tum sorumlulugu bendeydi tuvaletler dahil.
    kadinlar tuvalet konusunda berbatlar.
    tuvalet deligine burger atan olmustu neden yahu?
    sifon cekmemeler falan hic konu degil. kapagi kapatip ustune sican gordum. yeni temizledigim tuvaleti uzun yola gidecem diye rica minnet kullanan kadinlarin klozet kapagina isedigini gordum. tuvalete atilan pedler, gebelik testleri liste uzar gider. kediyle kopekle ayni tuvaleti kullanirim kadinla asla.

  • 17 eylül 2020 selin ciğerci deniz akkaya kavgası

    zamaninda evli erdal acarin pesinden dusmeyen deniz akkayanin namus bekcisi kesilmesi

  • 10 ağustos 2020 paü rektörünün görevden alınması

    liyakata onem veren yoneticilerimiz oraya hakeden birini atayacaklardir.
    saka lan saka. badem biyigi ve lacivert damali ceketi olan biri gelecektir.

  • ösym'nin sınav görev ücretlerini eksik yatırması

    3-5 lira gozuyle bakilmamasi gereken durumdur. net rakam neyse o yatirilmak zorunda.
    disardan bakinca 3 kurusun lafini etmeyin demeyin. ordan kes burdan kes nereye gidiyor bu paralar.

    edit: memur degilim, ogretmen degilim. nedir bu ogretmen nefreti arkadas, yazmayin ozel mesaj. bekcinin 5000 lira maas aldigi ulkede kalkip ogretmenlerin aldigi paralar icin dilenci muamelesi yapmayin. her kurusuna kadar odemek zorunda.

  • vegan çiftin bebeklerinin ölümüne yol açması

    hayvansal protein ile bitkisel protein ayni degil. ogretemedik sunu veganlara.

    edit: profilim yogun vegan saldirisi altinda. dunyada et bitse götümü keser yerim bana anlatmayin.
    bizim evde etsiz yemek hane halkina hakaret sayilir.
    (bkz: et yemeden doymayanlar)

  • kırk yıl olmasa aramam denen gıdalar

    (bkz: bamya)
    hikayesi eskiye dayanir. 23 sene onceydi, butun arkadaslarimin atarisi vardi, ben de istedim. annem bamya yapmisti yemedigim halde hic sevmezdim goruntusu bile midemi kaldirirdi. ye bamyayi alacagim atariyi dedi. tabagin yarisini yedikten sonra gidip kusmustum. o gun bugundur yemem hic de aramadim.
    bana aciyan annem atariyi aldi.
    esit: tamam mideymis vurmayin öldüm

  • eşinin sevgilisi tarafından öldürülen koca

    kadin iki erkekten kolayca kurtulup yeni tokmakcisina dogru yelken acmistir.
    yazik olmus kocasına.

  • fatih altaylı'nın ekrem imamoğlu'na destek vermesi

    fatih ruzgari hissetmis gemisinin ayarini yapmaya baslamis dedirten yazidir.

  • osmanlı'nın amerika'dan daha büyük bir güç olması

    atalarından başka övünecek şeyi olmayan adam, patatese benzer; çünkü kendine ait biricik varlığı, toprağın altındadır.

  • kim takarsa taksın düğündeki altınlar geline ait

    12 adayi da versinler.
    ben bosandigimda takilari esit bolduk.zaten 2 ay evlilige dayanabildim. 800 kisilik bir dugun oldu kiz karafi toplam 50 kisiydi. adil degil ama mahkemeye tasisak hepsini kaybedecektim is uzamasin diye uzlastik. 50 akrabasiyla cebinde 50.000tl taki kari elde etti eski esim.toplasan 10.000lira yoktu taktıklari.

  • karı koca arasına girip kafa atan kıro adam

    dovsen memnun olmuyorlar gormezden gelip gitsen memnun olmuyorlar. adami yatirip sikseymis niye kafa atmis?

  • boş camide ön saf kavgası

    ön safta kılınca ekstra %15 sevap kazanılıyor bütün mesele bu.

  • yaya geçitlerinde durmuyoruz kampanyası

    arac durmaz size carpar soforun ifadesi alinip serbest birakilir siz de artik ölür musunuz, sakat mi kalirsiniz bilemem. kasim ayinda enisteme yolun kenarinda yururken arkadan bir arac carpti, adam inip bakiyor sonra kaciyor kameralardan tespit edildi aracin plaka da sahte. baska ulkede olsa bu adam gunes goremez. hem birine carpacan hem birakip kacacaksin hem plakan sahte ama bura muz cumhuriyeti. suan adam disarda dava acildi mahkeme gunu bekleniyor. 5000lira verim davadan vazgecun diyor. enistem hala kendini toparlayamadi. gozleri bulanik goruyor, cok ayakta kalamiyor.
    kanunlarin uygulanmasi sart, ben yaya gecidinde duruyorum arkamdaki korna caliyor el kol yapiyor niye durdun diye. oyle bir ulke bura. dikkat edin yol hakkina sahip olmaniz ölmeyeceginiz anlamina gelmez.
    edit:imla

  • starbucks'ı pahalı bulmayan zihniyet

    ben star bucks ve neroyu seviyorum nedenini soyle aciklayim. kahveni al istedigin kadar otur kimse sana karismiyor. bazen kafelere gidiyorum. daha cayin son yudumunu almadan bardagi onumden almaya calisiyorlar. hemen masayi toplamalar, dakika basi bisey ister misiniz tarzi mobbing yapmalar. bisey icmiyorsan hemen siktir git masayi isgal etmeye getiren bakislar.baska yerde 3 cay icip 9 lira verecegime star bucksta veya neroda 1 kahveye 10 lira veririm enazindan kafam rahat olur.

  • bir kadın için kezban deme kriterleri

    sevgilisinin ya da kocasinin aldigi hediye ettigi her boku instagramda paylasarak tesekkur etmesi. sosyal medyada devamli birileri onu cekemiyormus gibi laf sokmali paylasimlar yapanlar. her kelimeyi etiket yaparak paylasim yapanlar. #allahima #bin #sukur #senin #askinim
    bunlar benim kezbanlik kriterlerim.

  • kapıyı tutan erkeğe bir teşekkür bile etmeyen kız

    amerikada kadinlar kapi tutuyor. maalesef ulkemizde kadinlar centilmenlik konusunda zayiflar. kapi tutmazlar, otobuste yaslilara yer vermiyorlar, sen yer verdiginde tesekkur etmezler.
    yardim etmeyi severim. bazen metro merdiveninde bavul tasiyan ogrenci gordugumde el atiyorum yukari cikartiyorum tamam diyor. tamam ne? niye boyle bilmiyorum cozemiyorum. tesekkur ettikce azalan bir sey degil. yer veriyorum oyle bi suratima bakiyor ki " tabi verecen" der gibi bakiyor yerinden kaldirip oturasim geliyor.

  • afrin zaferinin başkomutanı cumhurbaşkanımızdır

    askerligini kantinci olarak yapmis birinden baskomutan olmaz. ineceksin meydana alacaksin silahini onde gideceksin. sahte kahramanlar yaratmayin. herkesin yeri ayri.