beliscik1
profili

  • eşinin spermlerini enjektörle içine boşaltan kadın

    hamile olduğumu öğrendikten sonra sürecin nasıl ilerlediğine dair araştırmalar yaparken rastladım enjektör kadınlarına. tabii ki kadınlar kulübünde. sanırım prezervatifin içindeki spermi alıp kendine enjekte eden kadın en masumlarından biri. sevgilisinden afedersiniz ağzına boşalmasını isteyip, sonra wcye gidip ağzındaki spermleri enjektörle çeken ve vajinasına enjekte eden kadın var. bana göre zirvenin sahibi odur.

    işin kötü yanı prezervatif delenler, eliyle alıp içine dökenler, ağzından çekenler, enjekte edenler vs çoğunlukla evli olup eşleri çocuk istemeyen kadınlar. kocan senden çocuk istemiyor bundan daha aşağılayıcı bir şey olabilir mi? çocuk yapma kararı aldığımda en büyük motivasyonum eşimin aşırı çocuk sevgisi ve isteğiydi. bir çocuğu önce baba isteyecek ya. annelik zaten testte ikinci çizgiyi gördüğü an yükleniyor kadına. babalık öyle değil, zamanla oluyor. isterse çocuk bilimci olsun hiçbir erkek istemediği çocuğa doğru dürüst babalık yapamaz. benim bu enjektör kadınlarında takıldığım nokta bu, baba sevgisinden mahrum bir çocuk dünyaya gelecek, bunu nasıl göze alıyorlar, günah ya.

    bir de evlenmek için enjekte edenler var. şunu herkes kabul eder, bebek evliliğe giden en hızlı yoldur. hadi enjekte ettiği sperm gitti dölledi yumurtayı ve bebek oldu, evlendiler diyelim. bundan sonra ne olacak hiç düşünmezler mi? hayatını çocuk yüzünden (üstelik enjekte çocuk, şırıngadan kendi imkanlarıyla) kendisiyle evlenmiş bir adamla geçirecek ya iğrenç. bunu yapan da kadın yani dünyanın ve kainatın en hassas, en kaprisli, en incelikli, en nadide varlığı. sorsan çiçektir. ne tür bir çiçek ağzından şırıngayla sperm çeker yaa.