stabilizerz1
profili

  • chp'nin nazlı ılıcak ve ahmet altan'ı sahiplenmesi

    çok afedersin anasını sikeyim öyle demokrasi anlayışının. atatürkçülerin ağzna sıçmak için gecesini gündüzüne katan, iftiralarla yıllarca bize kan kusturan onursuz tetikçileri savunmak sana mı kaldı. git başka parti kur orada savun yüzsüz herif. kurucusu mustafa kemal atatürk, amblemi altı ok olan partide ne arıyorsun.

    gazetecilik onuruymuş... osman baydemir'e havale ediyorum hepinizi. kaleminden iftira ve düşmanlık akan bu suikastçilere gazeteci diyen onursuzdur asıl. ne çabuk unuttunuz balyoz'la ergenekon'la hayatı kararanları, intihar edenleri.

    bizden aldığı oylarla vatan haini yavşaklara sahip çıkıp bizi millete rezil rüsva eden parti liderinin de allah belasını versin.

    ekleme: "troll başlığına düşüp onun istediği tarzda yazdığım" şeklinde bir uyarı aldım. trollemenin kralını kılıçdaroğlu yapmış asıl:
    https://twitter.com/…isci/status/805087883350523904
    adam, yüzlerce atatürkçüye "nazlı ılıcak --- burada!!! ahmet altan --- burada!!!" çektiriyor; millet gerçek dünyayı bırakıp sözlükteki trolün derdine düşüyor. okumuşu bile bu kadar işte, memleketin her yeri dökülüyor..