retro sokagi mudavimi9
profili

  • survivor 2024 all-star

    yunus emre senin hareket yasağın var diyerek bi kaç gün önce çektiği nah hareketini hatırlattı acun *

  • survivor 2024 all-star

    off gene ada hayatı yok amk ya. abi bıkmadın şu olimpik parkurlardan ya. kimsenin sikinde değil şu parkurlar. bu parkurları istanbul’da falan da yaparsın ne diye dominik’e gidiyorsunuz. biraz ada hayatı yapın ya. sonra 2 günde bir at gibi sakatlanıyor adamlar. 8 ay adamları koşturtuyorsun. ya bu adamlar nasıl baraka kuruyor, nasıl günlerini geçiriyor, (ödül dışında) ne yiyip ne içiyorlar (-ki her gün adamlar bir şekilde ödül üzerinden, bizden iyi besleniyor), kokonat nerede?!, nasıl yatıyorlar (senede bir gece görüşünden fare görüntüsü demiyorum bak) ya ben bunları istiyorum amk ya. ne sikime takıyım ben halkadan topu geçirmelerini?!

  • survivor 2024 all-star

    acun milleti uyuşturmak ve nisa faciasını unutturmak için ilk bölümden kavgayı verecek sanırım. bir de kırmızı alarm demiş. yahu sen istesen de kovamazsın onları. onlara ihtiyacın var kaos olmazsa kim izler senin olimpik parkurlarını. şimdi de seneye masterchefe napacağını düşün. malum şefler rezil bir sezona imza attı.

  • survivor 2024 all-star

    acun durup şöyle bir açıklama yapsaydı; evet arkadaşlar uzun zamandır gizledik sizden ve seyircilerimizden ama asıl bombamız geliyor. kendisini güney kıbrıstan tahliye ettirttim, burada ki davaları da düştü ve karşınızda 3t taner tolga tarlacı geliyor.

    işte o zaman reyting rekoru kırardı :d

  • 6 kasım 2022 arifoğlu baharat rezaleti

    şu rezalet amerika’da yaşansa o firmayı batırırlar, bu rezalete neden olanlara da bir daha gün ışığı göstermezler. ülkemizde insan sağlığının zerre önemi yok amına koyayım. biz anca vatanseverlik şovlarını, hamaset edebiyatlarını severiz. vatan öyle lafta sevilmez, vatan ülkenin herşeyine kıymet vererek, zarar vermeyerek sevilir. bu arada bizi aydınlattığı içinde singapur sağlık bakanlığına teşekkür etmeliyiz. bunların eline kalsak siki tutmuşuz. bir de açıklama yapmışlar biz iki firmayız da cartta curtta diye. bir de gülücük atmışlar. bravo size millet sizin logonuzu kovalayacaktı. bir de kaliteli sanıyorduk şu markayı. bu saatten sonra elimi sürmem.

  • survivor 2022 all-star

    bi zahmet o şehrin seçilmiş başkanına da teşekkür etseydin acun.

    (bkz: ekrem imamoğlu)

    neyse seneye edersin merak etme acun abi.

  • masumlar apartmanı

    sonunda bir tane akıllı çıktı. esat’ın annesi çıkıp karşılarına -kızım tedavi ol dedi. işte bu gerçekçi tepki. kusura bakmayın ama bu insanlar hasta. bu hafife alınmaması gereken bir şey. inci gibi ben bunları iyileştiririm demekle olmuyor. evet gülben üzüldü ancak kendini iyileştirmek için adım atmalı. dizide bu insanların tedavilerine dair bir şey göremiyoruz. han’ın psikiyatr’a yalandan gitmesi hariç. hele o çığırtkan safiye kesin tedavi edilmeli.

  • buzdolabında görüldüğünde coşku yaratan besinler

    (bkz: yumurtalıktaki yarım limon)

    zira bu olmazsa bişiler ters gidiyordur.

  • 1994 show tv tutti frutti yayını

    dikkat aşırı meme içermektedir.
    https://www.youtube.com/watch?v=2mjxuq7e2g0&t=

    sansürsüz bir şekilde televizyonda meme görebildiğimiz yıllara ait yayındır efendim.o değil de medeniyet güzel şeydi lan.şimdi tv'de memeyi bırak ,lan kelimesi bile sansürleniyor.

    yalnız 10.dakika 20.saniyede sütyen kopçasını açamayan ablanın yardımına yetişen abiyi tebrik ederim.sonra ''uu beybi bir hareketlenme oldu'' modunda merdivenden iniyor.

    ayrıca paylaşan arkadaşa da teşekkür etmek isterim hem orjinal yayın hem de sansürsüz.benim gibi nostalji hayranıysanız duygulanacaksınız,o yüzden yanınızda bir mendil bulundurun*.

    cumartesi gecesi nostalji gecesi oldu ,yarın da orjinal parlıament sinema kuşağı yayınını paylaşalım.*