essek kulakli midas1
profili

  • ismail saymaz

    bu adamı hiç bilmeyip dinlemeden akp'li olduğunu düşünen siyasetten zerre anlamıyordur, maldır.

    edit: "siyaseti soylemden ibaret zannedenler satir aralarini okuyamayan mallar oldukca akp basta kalmaya devam eder. bir baska acidan bakalim adam dediginiz gibi akp'ye zarar veren muhalif olsaydi onu o kanala cikartirlar miydi? az akilli olun la."

    kısmına katılıyorum ve artırıyorum. bence aykut erdoğdu , kemal kılıçdaroğlu ,kadri gürsel falan da akp'li neticede muhalif olsalar o kanala çıkabilirler miydi? sadece soruyorum ??

    (bkz: aklın çok güzelmiş kardeş güle güle kullan)

    edit 2: olayı uzatıp buradan tartışmak istemesem de cevap vermeden duramıyorum. hem daha önce hiç dinlemediğini izlemediğini kitabını köşe yazısını okumadığını ilk kez denk gelince biraz izlediğini itiraf ediyorsun adama ve destekleyenlere bok atıyorsun.

    daha sonra bunu kanıtlamak için muhalif olsa o kanala mı çıkardı diyorsun. tepeden tırnağa her zerresi ile muhalif olan insanların da o kanala çıktığını söylediğimizde ve bunun olduğunu kendin de kabul ettiğinde " kimlerle tartistigimi dusununce bir gulme gelmiyor degil." diye laf atıyorsun.

    nasıl bir akıl tutulması yaşayarak kendi kendin ile çelişen şeyler yazıyorsun bir fikrim yok ama yazdıklarını okudukça bana da bir gülme geliyor.