napolyon195
profili

  • antalya'da 45.5 milyon tl'ye satılan daire

    3milyon dolar para verip balkona çıkınca karşı balkonda atletle yatan dayı görme ihtimali olan evdir.

    gelen mesajlar üzerine edit : tamam lan en elit site burası. en mükemmellikteki yer burası. burda atletli dayı yoktur tamam. ruslar ve ukraynalilarda atletli dayı yoktur tamam.

    ama benim kastım balkona çıkınca önününün açık olmaması, 20metreden bir binanın yükseliyor olması. yeter mesaj atmayın

  • rixos premium göcek sahibinin anneye küfretmesi

    gayette küfürü eden rixos oteldir.

    sen bir otele tatile giderken çalışanı, taşeronu onu bunu tanımazsın. senin muhattabın oteldir. başına bir iş geliyorsa sorumluluk onundur. banane kardeşim otelin iç işlerinin işleyişinden, taşeron olmasından vs.. ben nereye tatile gidiyorum? rixos otele. oranın çalışanı küfür ediyorsa,buna cesaret ediyorsa suçlu oteldir. konu kapanmıştır.

    rezaletin dik alasıdır. lan rixos zaten geceliği bilmem kaç bin lira olan bir otel. adam hizmet almaya gelmiş ve paraya da kıymış. üstüne küfür yiyip tehdit edilmiş. otel adamın bilgilerini paylaşmış vs vs vs. buradaki dangalaklarda gelmiş otel mi küfür etmiş diyor. evet direk rixos otelin sahipleri etmiş o küfürü. çünkü buna izin verilmiş. rixos bu rezaleti bitirip o küfür edip tehdit eden dallamayı hukuk içinde çıktığı deliğe sokmaz ve müşterisinin kişisel verisini paylaşan çalışana da aynı muameleyi yapmazsa tüm suçlu tamamen rixos oteldir. neyi tartışıyorsunuz?

  • araç muayene soygunu

    ömrü hayatımda gördüğüm en temiz vatandaş silkeleme işi. ulan 420lira ne için veriyorum? hiç bir bakim onarim olmayan görücü parasi. ben arabama gözüm gibi bakıyorum en kaliteli yağı en kaliteli filtreyi en kaliteli mazotu en kaliteli debriyajı en kaliteli disk balatayı alıyorum. ama bunu kanitlamak için ben yemedim sen ye parasi haraç ödüyorum. ya böyle salak bir sistem olamaz. cüzzi bir miktar olsa tamam ama egzosla birlikte 450 -500 falan tutuyor galiba. aralıkta bitti vizem. hala gitmedim içim el vermiyor amk o parayı ödemeye.

  • arçelik

    tam 20 yıllık arçelik marka bulaşık makinemiz yıkama yaptığı esnada yandı. bildiğin alev aldı. allahtan farkedip büyümeden kendi müdahalelerimizle söndürdük.

    altını çizerek tekrar ediyorum makine 20 yıllıktı. biz yeni makine almak için bayiye gittiğimizde laf lafı açtı mevzuyu anlattık. bize arçelik'e durumu bildirmemizi söyledi bayiideki arkadaşlar. neyse aradık arçelik'i anlattık. ertesi gün eve bi ekip gönderip 20 yıllık yanmış makineyi alıp götürdüler. 2 gün sonra arçelikten tekrar arandık ve adresimize sıfır bir bulaşık makinesi yönlendirildiğini öğrendik. servis getirdi kurdu gitti. 5 kuruşta para ödemedik.

    arçelik de 20 yıllık makinesinin arkasında duran firma olarak kaldı benim hafızamda.

    edit : imla.
    edit2: herhangi bir şekilde reklam içeren bir entry değildir. ben kendi halinde bir matematik öğretmeniyim. arçelik çalışanı, bayiisi vs değilim. kullanıcı deneyimimi paylaştığım bir entry nerelere gelmiş. yeter artık mesaj kutum patladı reklamda reklam diye.

    edit3: yahu para falan almadım, kimseyle reklam anlaşması yapmadım. basit bir kullanıcı deneyimimi paylaştım. sözlükte sövdüğümüz tonla firma var. onlara sövmek içinde rakip firmalardan para mı alıyoruz? mesela vodafone'a saydırdığım bir sürü entry yazmışımdır. şimdi sizin mantığınizla trkcll veya tt den para almış olmam gerekiyor. ama al-ma-dım. kafama göre özgür bir şekilde yazıyorum. ıyiye iyi ,kötüye kötü diyerek. amma uzattınız ha yeter reklam reklam reklam diye mesaj atmayın.

    edit4: buradan okuyan olursa arçelik yetkililerine sesleniyorum. pek sevgili sözlük yazarları mesaj kutumu patlattı sabahtan beri. reklam reklam diye. lan bari ne kadar tutuyorsa reklam parası falan verinde yediğim küfür hakaret boşa gitmesin.

    valla şiştim reklam diye mesaj atip hakaret edenlerden. bir kişi daha reklam diye mesaj atarsa ona çok güzel sözler hazırladım.

  • enpara.com

    bugün sabah 8 sularında aracıma mazot almak için benzinliğe girdim. yakıt dolumu yapılırken bende finansbank enparanın içinde yeterli nakit para bulunan hesap kartı ile ödememi yapmak için markete yöneldim. kasiyer arkadaş gerekli çekim işlemini yaptiktan sonra birde ne görelim en para işlemi reddediyor. başka banka pos cihazlarından denedik gene reddediyor. arıyorum sistemsel arıza diyorlar. benim hesabımdaki parayı bana kullandırmıyorsunuz yani. ben sizlere güvenip yanımda nakit para taşımıyorum siz beni yarıyolda bırakıyorsunuz. bakın benim bu sabah ki işlemim küçük bir mebla idi buldum hallettim ama ben bir hizmet almış onun ödemesini yapamıyorda olabilirdim. sistemsel arizaniz sizi ilgilendirir yada beni bilgilendirmek zorundasınız. ben şehir dışında olabilirdim yada yüklü bir ödeme yapıyor olabilirdim. bir restoranda yemek yiyorda olabilirdim hesap için bulaşık mı yıkayacaktım? böyle bir anlayış olamaz en para. benim kendime ait şahsi paramı bana kullandırmamazlık yapamazsınız. tekrar söylüyorum sistemsel arızanız sizi ilgilendirir yada beni bilgilendirmek zorundasınız. ben böyle bir süprizle bir daha ne zaman karşılaşacağım ?