youth gone wild22
profili

  • 120 iq üzerinin görebileceği daireler içeren resim

    su katılmamış bir geri zekalı olduğum için yarım saattir daire arıyorum ama nafile.

  • rtük'ün mabel matiz klibini yasaklaması

    klibi izleyip "gidip iki yarak vakumlayayım" diyen ceolar var sanırım, ondan özendirme gerekçesi ile yasakladılar.

  • türkiye'nin en sevilmeyen futbol takımı

    (bkz: osmanlıspor)
    (bkz: başakşehir fk)

  • 7 mayıs 2022 ali koç'un e. imamoğlu'na tepkisi

    adam haklı. ülkedeki her şeyi trabzonlular yönetiyor ve bizim fıkralarımızın tamamı trabzonluların zekası üzerine.

    not: gs

  • 16 şubat 2022 sutopu federasyonu tweeti

    erkek vücudunu metalaştıran, objeleştiren iğrenç bir tweet. biz sizin mastürbasyon malzemeniz değiliz! kadınlar kendilerine gelsinler, çiçek babandır!

  • 2 mart 2021 fifa'nın hagi mi alex mi anketi

    wiki'ye bakarak "alex brezilya milli takımında şu kadar maç yaptı takım kaptanıydı ronaldinho falan abi derdi" diyen liselilere çok üzülüyorum.

    alex hiçbir zaman brezilya milli takımı'nın as oyuncusu olmadı ne yazık ki. brezilya'da eskiden o kadar çok oyuncu vardı ki as takım oyuncularını çağırmadan copa america kazanırdı. alex de brezilya'da oynarken u19, u21, b takımı, hazırlık maçları ve copa america elemeleri gibi a takımın oyuncularının çağırılmadığı takımlarda oynadı, kaptanlık yaptığı bir iki maç var.

    yanlış hatırlamıyorsam en son bizim de katıldığımız kıtalararası turnuvada oynadı. daha sonra da çağrılmadı. dünya kupası haricinde zaten brezilya milli takımı vitrindir, brezilya'da oynayan oyuncuları parlatıp avrupa'ya çakmaktır olay.

    biraz mantıklı düşünün amk, adamların hücum hattı gerçek ronaldo, rivaldo ve ronaldinho. bu üçlüyü kesip alex'i oynatıyorsun 50 maç, cafu varken kaptan yapıyorsun öyle mi?

    izlemesek inanacağız cidden.

  • kadir mısıroğlu

    bu vatan haini hakkında olumlu tek bir şey söyleyen, mesela "çok iyi menemen yapardı" diyen kişi bile benim gözümde vatan hainidir.

    deli diyerek yaptıklarını es geçmeyin.

  • 14 aralık 2019 galatasaray ankaragücü maçı

    bu maç 2-2 biter, çünkü galatasaray olmak bunu gerektirir.

    edit: ağzımı yüzümü entry giren ellerimi sikeyim.

  • 18 ekim 2019 galatasaray sivasspor maçı

    liömer messi izliyoruz resmen, aferin lan ömer! adam yatmamış çalışmış tüm yaz şu an da canını ortaya koyuyor mücadele ederken. bugün gol atarsa gidip ömer bayram forması alıcam.

  • fatih terim'in 3.5 milyon euro tazminat alması

    bizim paramız ile ödenmeyen tazminat. tff özerk kuruluştur, cahil cahil konuşmayın.

  • ali koç'un ffp'ye uymayacağız açıklaması

    haklı bir açıklama, biz ffp'ye uymak için en iyi oyuncumuzu gönderdik gittik muğdat'ı falan aldık yerine. sikeyim şampiyonlar ligini, göreceğimiz en fazla 4. tur zaten. avrupa takımları ile aramızdaki makas o kadar açıldı ki rezerv takımları bile bize fark atar. sakın tinerciler şu an atlayıp biz namağlup çıktık falan demesin, bahsettiğim tarz takımların ne olduklarını çok net biliyorsunuz.

    ffp denen bok küçük takımların ağzına sıçıyor. sattığın kadar alabilirsin diyor, satmak için genç ve potansiyelli oyuncuları almak gerekiyor. bu oyuncuları da alamıyoruz çünkü alırsak ffp'ye takılıyoruz. altyapıdan bir ozan çıkacak da satacağız da para kazanıp başka genç alacağız sonra onu satıp.......

    sikerler. keşke bizim başkan da böyle bir şey dese hatta ffp'ye takılan her takım böyle dese. neymar'a 100 milyon euro verince sıkıntı yok biz muğdat'ı alınca mı var siktiğimin ffp'si? oha çomara dönüştüm lan resmen..

  • galatasaray balı

    şampiyonlar ligi tarihinde ilk defa kolay gruba düştük, bir de galatasaray balı deniyor. real madrid ve juventus'un olduğu, barcelona, liverpool ve roma'nın olduğu gruplara dedemspor düşmüştü daha önce zaten.

  • ilhan mansız

    ömrü boyunca 1.5 sezon iyi futbol oynayan oyuncu. o yıllarda da gol krallığını arif erdem ile paylaşmıştı. popülerliğinin onda biri kadar futbol oynamadı bu adam.

    hakan şükür'den daha iyi diyebilmek için tineri damardan almak gerekiyor. ilhan mansız'ın forma giyme sayısından fazla gol atmış adam.

  • justice league

    kendi parası ve tercihiyle türkçe dublaj ve 3d seçeneğini satın alan adam gelmiş "film kötü çünkü 3d izledim ve türkçeydi" diye eleştiri yapıyor. diğeri filmi anlamamış, flash'ın kendisini geliştirdiğini ve saçma sapan hareketler yaptığında bile takılıp düşmediğini gösteren sahnede "ne biçim koşuyordu flash son sahnede koşmayı bilmiyordu" diyor. ötekisi çıkmış "superman çok güçlüydü olmaz öyle" diye eleştiriyor.

    millet de bunları okuyup "gitmeyeyim o zaman filme ekşi'de gömmüşler" diyor. gidin abicim gidin, gerçekten eğlenceli ve güzel bir film. 7.5-8/10 puan ortalaması var izleyenlerden. bilgisi olmayıp fikri olanları dinlemeyin.

  • levent özçelik

    yeni nesil mallar tarafından beğenilmeyen spiker. amına koyim spiker dediğin konuşur, tribünü dinlemek istiyorsan maça git.

    2000 ve sonrasında doğanlardaki düşük iq beni çıldırtıyor ya.

  • 99-00 gs kadrosu vs 17-18 gs kadrosu

    99-00 kadrosu bu seneki kadronun içinden geçer. bir kere bu seneki takımın yan toplardaki başarısızlığı devam ediyor ve 99-00 kadrosunda belki de dünya tarihinin en iyi kafa vuran forveti var.

    gerçi iki takım karşı karşıya gelse hakan şükür ve arif erdem'i içeri alırlar 9 kişi başlarız maça şfjşdjgfd

  • sahaya çıkan 198 futbolcudan 47'sinin yerli olması

    kendine bakmayan, takım arkadaşının başarılı olmasını kıskanan, cahil, takım arkadaşları ile yeniçericilik oynayan, doğru düzgün idman yapmayan yerli futbolcular bunu ders olarak kabul etmeyecek ve "türk futbolunu bitiriyorlar" diye goy goy yapacaklar.

    gerizekalı mal oğlu mal yorumcular da futbolcuları savunacaktır.

  • istanbul depremiyle bağımsızlığımızı kaybederiz

    son derece doğru bir açıklama. istanbul'da trafik kazası olduğunda ülke ekonomisi titriyor, depremde yarısı yok olsa ne olacak sanıyorsunuz?

  • gülse birsel'in yeni dizisi

    daha kullanmadığı en az 40 seinfeld bölümü olduğunu düşünürsek oldukça iş yapacaktır.

  • edgar davids

    bu adam yüzünden mahalleye top oynamaya havuz gözlüğü takıp gelen vardı lan. viledanın ucunu boyayıp kafasına takmaya çalışırken annesinden çok pis dayak yemişti hatta.

    olm gürkan bunu okuyorsan cidden çok büyük malmışsın çocukken lfsdjglfjgdf