kaderdeki bekir27
profili

  • kemal kılıçdaroğlu'na bir mesaj bırak

    dede iyisin hoşsun da seni şeytan gibi görüp, sığındığın evi yakmaya kadar gözü dönmüş bir kitle var. ağzınla değil kuş, flamingo bile tutsan bu cahil tayfa sana oy vermez. o yüzden türkiye'nin önünü açıp kazanacak adayı ortaya koy. çünkü bunu yapabilecek güç elinde var. bu yaştan sonra tayyip'in "chp'den sorumlu genel başkan yardımcısı" olarak anılma.

  • meb'in 81 ile ekmek fabrikası yaptırması

    ya bu orospu evladı aktroller tüm fabrikalar özelleştirilirken "devlet fabrika mı işletir" falan yazarak fabrikaların 3 kuruşa peşkeş çekilmesini savunuyorlardı.

    aynı orospu evlatları şimdi ekmek fabrikası yapılmasını da hunharca savunurlar. 40 orospu bir araya gelse sizin gibileri doğuramaz amk çocukları.

  • 11 haziran 2022 galatasaray seçimli genel kurulu

    eşref hamamcioglu kazanmalı. seçimi 1 gün kala iptal ettirip, yeni alınan seçim kararının ardından dursun özbek'in ortaya çıkması tesadüf değil. zaten kendisi ankara'dan çağırılıp aday edildiğini itiraf etti. galatasaray akp denen menfaat ve para oluşumuna teslim olmamalı. kulübe haciz gönderen özbek başkan seçilirse galatasaraylılığımı askıya alırım.

  • 12 mayıs 2012 fenerbahçe galatasaray maçı

    bu maç için "fetonün türkçe olimpiyatları" diyen piç kurularına şu capsi bırakalım;

    görsel

    siz çok kahpesiniz çok.

    cimbom'un kupayı kaldırıp "sahasında kupa kaldırdığımın ürünü" adlı deyimi hayata geçirdiği maç.

  • antalya'nın rus ve ukraynalı işgaline uğraması

    suri, paki, afgan derken kimsenin konuşmadığı mesele. henüz kimse farkında değil sanırım.

    ev ve kira fiyatları uçtu gitti. ortalama evlere yıllık 150-200 bin lira kirayı peşin veriyor rus ve ukraynalılar. bizzat tanıdığım 2 kişi kiracisini cikartmak istiyor rus ve ukraynalılara vermek icin. meydankavağı'nda, oturduğum sokağın bir yan sokağında aylık 9 bin liraya yıllık peşin boş ev kiraladılar. çarşı bölgesinde köpek baglanmayacak evlere 5 bin lira kira çekiyorlar. günlerdir kendime ev arıyorum, yok lan yok.

    trafiğe çıkıyoruz 10 arabadan 2'si rus ve ukrayna plakalı. istila ettiler lan istila. bu yasananin suriyeli, afgan ve pakistanlilarin istanbul'da varoş mahallelere istila etmelerinden farkı yok. hatta fazlası var, burda mahalleye değil şehrin taimamına istila ettiler!

    edit: adam gelmiş medeniyet falan diyor. ya dünyanın en medeni toplumu da olsa benim ülkeme elini kolunu sallayip gelemez, geldiği şehirdeki ekonomik yapıyı bozamaz! "bunlar yüzünden ev bulamıyoruz" diyorum adam gelmiş medeniyet falan diyor. ben sokakta kaldıktan sonra sikeyim en ileri medeniyeti!

    edit 2: paki, suri ve afgan piç kurularını bu kıyasla aklamaya mi çalışıyorum? hayır. bu ülkeye düzensiz, elini kolunu sallaya sallaya giren her yabancının amk. suri, afgan, paki tacizciler ve sapıklar kadar antalya ekonomisinin içinden geçen ruslar ve ukraynalilardan da şikayetçiyim kardeşim! neden her şeyi birbiriyle kiyasliyorsunuz?

    edit 3: buyrun gelen mesajlara... medeniyet siki sevenler iyi okusun.

    (#136228666) merhaba hocam. ben antalyalıyım. kendim uzunca bir süredir başka şehirde yaşamaktayım. bu hafta içerisinde hem ailem hem de iki arkadaşım antalya’yı terk etti. olayı özet geçersem ailem 8 yıldır kirada oturuyordu. bunun son 5 yılı aynı evdi ve muhit olarak güzel bi yerde idi. kiramızı 1900 tl’den 7 bine çıkardılar mart ayında. iki hafta ev aradılar ama varsak bile 4 bin tl ile başlıyordu. en sonunda sinirlenip ilçeye gittiler. gerçi durum aynı oldu. yalvar yakar 4500 tl’ye ev bulduk.

    çocukluk arkadaşım ki ailesinin evi var ama kendisi yıllardır çalıştığı kuruma yakın evde oturuyordu, maaşına denk kira fiyatlarını görünce önce ailesinin yanına gitti sonra ise bu duruma alışamayıp istifa edip şehir değiştirdi.

    ben ise 7 yıldır antalya dışında çalışıyorum. tayin isteyip dönmek istiyordum ama maalesef vazgetim. 10 kiralar havda uçuşuyor ve antalya’da antalyalı kimseler barınamıyor.

    uzunca oldu kusura bakmayın.

  • zorbay küçük

    mide bulandırır. nihat özdemir'in tetikçisi kendisi.
    önce senin ağababan nihat özdemir'i, sonra da onun ağababası tayyip'i göndereceğiz.

  • 23 eylül 2021 mb'nin faiz düşürmesi

    faizden yüksek enflasyon varken faiz düşürmek...
    siyasal islamın özeti. muhtar olamayacak adamlar ülke yönetiyor...

  • 3 ay sonra vatandaşlık alacağım oyum erdoğan'a

    bursa'ya gezmeye giden bir suriyelinin sokak röportajında söylediği sözler.

    https://youtu.be/b8wgpl-hvvm

    doğru ise; anket sonuçlarına göre ilk seçimde kaybedeceğini anlayan tayyip'in son hamlesi sanırım.

  • 26 şubat 2021 fenerbahçe beko anadolu efes maçı

    fenerliler enseyi karartmasin, daha bu takıma pelkas ve luis gustavo gelecek. *

  • ali babacan'ın alacağı oy oranı

    her zaman söylüyorum;
    ekşi sözlük’ün çomarı malum partinin çomarından bile daha beter diye...

    %1 alamayacak diyenler var, yok siyasal islam vs diyenler var. ben oy vermem babayı alır diyenler var... çomarsınız işte.

    mesele ekşi sözlük’te yazanların oy vermesi değil. mesele %30 alması da değil.
    ben de babacan’a oy vermem, o ayrı.
    buradaki asıl mesele;
    babacan akapeden %2 oy alsa akape iktidarı biter. zaten koltuk ittifakı şu sıralar %50’yi bile bulamıyor.
    burada zaten mesele bu koltuk ittifakını bitirmek. burada ali babacan’ın alacağı %2 oy bile ülkeyi değiştirir. fakat ekşici çomar diyor ki; ‘%2 alır, siyaset çöplüğüne karışır.’

    ulan o %2 ile ülkenin kaderi değişir.
    fakat ekşi sözlük ‘herkesin çok şeyi bildiğini iddia ettiği ama kimsenin bir sik bilmediği çomar yuvası’ işte.
    davutoğlu’nun da malum tabandan %2 kırptığını düşünsenize? oy hırsızlığıyla bile toparlayamazlar o zaman.

    neyse; ekşici çomarlara anlatamazsın.

    not: atatürkçüyüm. sağ partilerle işim olmaz. sağ partiler içinde sadece iyi parti’ye sempati duyuyorum.

  • ali palabıyık

    hakkında 2 ay önce girilmiş bir entry;

    (bkz: ali palabiyikin fenerbahce karnesi)--- spoiler ---

    -fenerbahçe, ali palabıyık'ın yönettiği son 11 maçta 18 gol attı. bu gollerin 8'i penaltıdan geldi. -ali palabıyık geçen yıldan bu yana fenerbahçe'nin 18 maçını yönetirken, 8'inde fenerbahçe'nin rakipleri kırmızı kart gördü. -fenerbahçe, ali palabıyık yönetiminde son 17 maçta hiç kaybetmedi. (12g 5b) bu maçlarda fenerbahçe 3, rakip takımlar toplamda 8 kırmızı kart gördü.
    --- spoiler ---

  • 24 aralık 2019 fatih terim tweet'i

    meali şudur:

    fenerbahçe başkanı ali koç, tff başkanı nihat özdemir ve merkez hakem kurulu başkanı zekeriya alp, zorlu holding'e ait, tff'nin olmayan bir binada gizli bir görüşme yaptılar. ve erman toroğlu bu gizli görüşmeyi ortaya çıkardı. taraflar da kabul etmek zorunda kaldı...

    bugün de tff fatih terim'i yine sebepsiz pfdk'ya sevk etti.
    sayın imparator fatih terim de bu gizli 3'lü görüşmenin zorlu binasında olduğuna atıfta bulunuyor.

    ince mi görmüş? bence muhatapları için epey bir 'kalın.'

  • ekrem imamoğlu'na bir mesaj bırak

    atatürk resmini sırıtarak makamdan indiren bir eleman vardı ya.
    o resmi o elemana astır lütfen.

  • düğüne gider gibi giyinip rakı içmeye giden kız

    net olarak türk kızıdır. %170'i böyle yapar.
    bir meyhaneye gidelim dersin, resmen düğüne gider gibi giyinirler. topuklu ayakkabı, diz üstü bir elbise, saçlar at kuyruğu falan... ağır bir makyaj, cüzdandan bozma bir çanta.

    rakı lan bu alt tarafı. bildiğin yıkık, düşkün içkisi. bizim erkek erkeğe atletle oturup, çay bardağıyla içtiğimiz şey işte. neyin özeni bu kadar?
    sadece rakıya karşı olan bir tutumları bu. 'barda bira içelim' desek kot pantolonu giyip gelirler. ama meyhaneye ve rakıya düğün salonu muamelesi yapıyorlar.

    edit: genel olarak neye tepki verdiğim anlaşılmış. ama ısrarla anlamayan ya da olayı başka yere çeken kokoşlar var... onlar için daha açık konuşayım;

    ben şunu anlatıyorum... tabi ki bir yere gidilince süslenilir, özen gösterilir. ama rakıya yüklediğiniz anlam, sosyal medyada yaptığınız goygoylar, kısaca popüler kültürünüz mide bulandırıyor artık. barda bira içerken niye elbise giyecek kadar özenmiyorsunuz? popüler kültürde onun çok karşılığı yok çünkü. instagram'a barda elbiseli fotoğraf atarsanız gerekli like sayısına ulaşamazsınız çünkü.
    adap, edep, rakı edebiyatı diye diye 100'lüğü 192 lira oldu sizin yüzünüzden.

  • galatasaraylıların şampiyonluk olayını uzatmaması

    10 yılda 1 kez şampiyon olunca yeni sezon başlangıcına kadar 3 ay boyunca 'şampiyonuz da şampiyonuz' diye kafa siken tinercilerin örnek almaları gereken davranış.

    galatasaray şampiyon olalı henüz 6 gün oldu ama hiçbir galatasaray taraftarı bu meseleyi uzatmadı, 2 gün kutlayıp olayı bitirdi. beşiktaş olsa hala 'nasıl şampiyon olduk len amq, kaçıncı torbadan şampiyonlar ligine giriyoruz len amq, fiko çok seksi, filozof şenol len amq' diyordu tinerciler.

    ee tabi şampiyonluğa alışkanlık olunca olgunluk da yanında geliyor. türkiye'nin en çok şampiyon olmuş takımının taraftarından görgüsüzlük beklememek lazım nihayetinde.

  • 21 şubat 2018 beşiktaş balonunun patlaması

    galatasaray ve fenerbahçe'nin kötü zamanlarında şampiyon olmuş, avrupa ligi'nden hallice şampiyonlar ligi gruplarında leipzig, dynamo kiev, napoli, benfica, monaco, porto gibi takımlarla maç yaparak kendisini barcelona zannetmiş, kendi liginde bile haftalardır deplasman galibiyeti alamayan beşiktaş balonunun patlamasıdır.

    galatasaray ve fenerbahçe biraz kıpırdanınca bile beşiktaş gerilerinde kalıyor, puan durumundan belli. üstelik bu iki takım yine kötü oynamasına rağmen, tinercilere göre barça gibi top oynayan beşiktaş'ın üzerinde. ilk defa kalburüstü bir takımla oynuyorsun, adamlar 36 şut çekip 5 gol atıyor.

    beşiktaş balonu patlamıştır. bu sene ligde ilk 3'e de giremezler. artık avrupa ligi'nde son 32-son 16 tarzlarına geri dönerler. size yine şerefli 3.'lükler, haysiyetli 4.'lükler.

    2 yıllık reklam arası sona ermiştir. formaları, bayrakları 10 yıl sonra kazara çıkarmak adına dolaplarınıza koyabilirsiniz.

  • ales sorularının 8 yıl boyunca çalınması

    --- spoiler ---

    savcılık harekete geçmiş ve 20 bin akademisyenin sicili, geçmişi ve sınav başarıları incelemeye alınmış.
    --- spoiler ---

    adım gibi eminim şu haberi okuyan herkesin aklına ilk furkan gelecek. furkii bakalım bundan da yırtacak kadar torpilli misin?

  • antalya'da nostalji tramvayı'na takılan klima

    esasında klima motoru ama 50 karakter mevzusu işte.

    şöyle bir şeydir. tramvaya bildiğiniz ev/salon tipi klima takmışlar. motoru da sokacak yer bulamamışlarsa demek ki, arkasına monte etmişler. kalekapısı durağında rayların üzerinde bekleyen fayton atlarının demiryoluna bıraktığı boklardan sonra bu da gayet estetik (!) olmuş.

    edit: bazı arkadaşlar photoshop olabilir mi demişler. bu fotoğrafın ardından bir tane daha çekmiştim ama kötü çıktığı için buraya koymamıştım. onu da şöyle bırakayım da akıllarda soru işareti kalmasın:

    https://i.hizliresim.com/po7rxn.jpg

  • galatasaray şaha kalkınca yabancı sınırı getirmek

    her seferinde akp'nin kendilerine güdümlü tff yöneticileri vasıtasıyla gözler önünde yaptığı operasyon.

    nasıl ki araba, benzin fiyatları dövize endeksli. türkiye'de yabancı sınırı da galatasaray'a endeksli. cimbom ne zaman şaha kalksa 'dur, yabancı sınırı getiriyoruz.' cimbom ne zaman kötü gitse, kimsenin yabancı oyuncudan yana şikayeti yok.

    milli takımın hocası yabancı. adam gelmiş yabancı serbestisinden dert yanıyor. önce senin defolup gitmen lazım, türk hoca mı kalmadı? cumhurbaşkanı ve spor bakanı'nın bu ülkede ilgileneceği başka hiç mi iş kalmadı da, futbolda yabancı sınırı ile ilgileniyorlar?

    2015-2016'da neden kimse yabancı sınırından şikayet etmiyordu? 2012-2013 yılında arka arkaya 2 kez şampiyon olmuş, şampiyonlar ligi'nde çeyrek finale çıkmış, real madrid'e kök söktürmüş galatasaray'a hemen operasyon yapıp hocasını kopardılar, yabancı sınırı getirdiler. 5+0+3, 6+2 gibi ucube uygulamalarla yabancı futbolcuları tribüne gönderttiler.

    biz galatasaraylılar olarak bu oyunu görüyoruz. kimse bizi çomar, iş ahlakından yoksun, koca götlü yerli futbolculara mahkum edemez. dünyanın en üst düzey liglerinde kimse böyle salak kurallarla uğraşmıyorken, bu tip uygulamalarla kimse türk futbolunu dizayn etmeye kalkmasın. yerliler forma bulamıyor diyorlar; hırvatistan milli takımında oynayanlardan kaçı hırvat ligi'nde? dolu dizgin giden belçika milli takımı oyuncularının kaçı belçika ligi'nde oynuyor?

    galatasarayla uğraşmayı bırakın. geçen sefer de başbakan tribünde açılan pankart için soruşturma başlatıyor... galatasaray 30 milyon taraftarı olan bir kulüptür kimse bizi 'atatürk pankartı siyasi anlam taşıyor diyen sıyın cımhırbışkınım sporla' karıştırmasın.

    çekin ellerinizi galatasaray nezdinde türk futbolunun üzerinden.

  • cenaze'ye ergenekon saldırdı

    nagehan alçı'nın halen içinde cemaat kumpaslarına dair sevicilik bıraktığını ortaya koyan söylem. cemaatin bankasından bilmemkaç milyon dolar yalı kredisi aldığından olsa gerek.