murattemur19
profili

  • beşiktaşlıların uğurcan'ın annesine küfür etmesi

    hami'nin annesinin öldüğü hafta bjk ile inönü'de oynamışlardı yine ve maç öncesi baş sağlığı dileyen tinerciler maç sırasında ana avrat saymışlardı. neden hatırlıyorum çünkü maça giden arkadaşım güle güle anlatmıştı.

  • enver aysever

    yahu üç kağıtçı filminden tüm siyasal islamcı din bezirganları şikayet eder. şikayet nedenleri ise "din adamlarını kötü gösteriyor" lakin yağmurcu arif yaptırdığı dua ile yağmuru kesin yağdıracağını iddia edecek kadar yavşak bir din bezirganıdır. oysa köyün imamı murat hoca bu tipe karşıdır.
    lakin siyasal islamcı din bezirganları köy imamı murat hoca'yı değil, din bezirganı yağmur yağdıracağını iddia eden ve bu "hizmeti" karşılığı 50 bin tl ücret alan yağmurcu arif adlı pezevengi desteklerler. çünkü onları temsil eden bu kansız şahıstır.

  • 28 eylül 2019 galatasaray fenerbahçe skor tahmini

    cüneyt çakır'ın en sevdiği sonuç olan beraberlikle bitecektir.

  • ahmet kaya'ya ait olduğu iddia edilen pkk videosu

    bahsi geçen konser ve şarkı türkiye'den kaçmadan önceki bir tarihte yapılmıştır. ahmet kaya iyi şarkıcıdır o başka lakin pkk destekçisi olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu.

  • tunç soyer'in ihraç edilenleri zabıta yapması

    khk ile ihraç edilip ardından temize çıkan ama nedense işe iadeleri gerçekleşmeyen on binlerin olduğunu bilmeyenler bu ne iş diyor.

    doktor'un ataması akrabası khk'lı diye yapılmıyor ama şaban dişli elçi, adil öksüz'ün yeğeni belediye başkanı, kavakçı ailesi maaile devlet görevlisi, bekir pakdemirli bakan olabiliyor.

    edit: doktor değil öğretmenmiş.

  • diyanet'in yeni rakı'ya dava açması

    buna mı dava açmışlar? ihlas'a açsınlar davayı milletin parasının üstüne oturdular yıllardır ve isimleri ihlas. kuran'da sure ismi ve ayrıca saf, temiz demek.

    şerefiniz varsa diyanet yetkilileri dava açın.

  • 10 yaşındaki kızını ceza olarak 8 km yürüten baba

    iyi yapmış. geçin bu kafaları.

    adamın açıklaması

    --- spoiler ---

    önde yürüyen güzel hanımefendi, zorbalık nedeniyle ikinci kez okul servisinden atılan benim 10 yaşındaki kızım. önce şunu söyleyeyim, zorbalık kabul edilemez. özellikle de benim evimde. kızım cuma günü servisten atıldığına dair yazıyı bana getirip 'baba önümüzdeki hafta beni okula sen götürmek zorunda kalacaksın' dedi." "gördüğünüz gibi, bu sabah dersini alıyor. birçok çocuk ailelerinin onlar için yaptıklarını bir ayrıcalık değil, bir hak olarak görüyor. ebeveynlerinin kendilerini arabayla okula bırakmaları ya da okul servisine binmeleri gibi. bunların hepsi ayrıcalık ve öyle kabul edilmeli." "hava iki derece ve benim güzel kızım bugün okula 8 kilometre yürümek zorunda. biliyorum birçok ebeveyn beni onaylamayacak. ama kızıma bir ders vermek ve onu zorbalıktan vazgeçirmek için doğru olduğunu düşündüğüm şeyi yapıyorum. çocuklar, bunu izliyorsanız lütfen zorbalığın kabul edilemez bir şey olduğunu anlayın."
    --- spoiler ---

  • kemal sunal'ın en güzel filmi

    diye bir şey yoktur. kemal sunal aktördür ve oynadığı en iyi film diye sorulmalıdır soru.

    oynadığı en iyi film kibar feyzo'dur.

    rahmetli ihsan yüce muhteşem bir senaryo yazmıştır. türkiye'de bu kadar sosyolog var ihsan yüce'nin yaptığı (sadece kibar feyzo'daki değil) tespitleri yapabileni olmadı.

  • sokakta köpek gezdirmek yasaklansın

    ağızlık takılmadan gezdirilmesi yasaklanmalı.

  • 19 yaşında kızın 32 yaşında adamla çıkması

    arada daddy issues anlatıldı. ısrarla ebeveynlerinizin yaşındaki insanlarla ilişkiniz oluyorsa bir psikologa gidiniz.

    edit: başlıktaki konuyla alakası yok ilk yazdığımın.

  • 19 şubat 2018 doğu guta katliamı

    daha önce de burada katliam olduğu söylendi sonra ortaya çıktı ki rejim kuvvetleri öso'nun mühimmat deposunu vurmuş ve buradan yayılan kimyasal maddeler halkı öldürmüş.

    esad için öso bizim için ypg neyse o.

    arkadaş kabul edin bu şerefsiz iç savaşta taraf tuttuk ve elimizde patladı.

    şimdi akplilerin yeni lafı geçmişi konuşmayalım olan olmuş. yok ya sen her seferinde bunlaaarrrrrr 80 yıl önce diye lafa gir ama iş senin yaptığın pisliklere gelince konuşmanın yeri zamanı değil. hasiktir.

    akp adlı örgüt abd'nin bop'u için bu ülkeyi ateşe atmıştır.

    ben ülkemin güvenliğini düşünmek yerine ıslak fetih hayalleri kuramam.

  • chp kurultayına giden otobüste çocuk tacizi olayı

    istifa yetmez. olayı ört bas etmeye çalışan herkes ceza almalı.

  • cüneyt özdemir

    nasıl bir adamdır bilmem lakin aptallaşmayın, gazeteci bu haberi iddia etti diye verir ve vermeli.

  • bein sports'un başakşehir sk'yi satın alması

    ligin yayıncısının ligde takımı olacak millet gelmiş dernekler kanununa göre olamaz diye sayıklıyor. arkadaş o kanun değişir olur biter asıl mesele ligin yayıncısının ligde takımı olmasıdır.

  • erdoğan'ın yardımcı doçentliğe karşı çıkması

    bu sistem bile burhan kuzu'nun ve ahmet davutoğlu'nun profesör olmasını engelleyememiş.

  • 3 temmuz 2017 ankara demetevler olayları

    bop için ülkeyi satanlar düşünsün. bop partisine oy verenler ve bop eşbaşkanını lider diye sayanlar düşünsün. bir de orospu çocuğu gelmiş chp provokasyonu diyor. şerefsiz evladı olunca demek kendi yediği bokun suçunu başkasına atıyorsun.

  • kemal kılıçdaroğlu

    belgeli atsa bir şey değişecek mi? misal mit antetli kağıtta yazılı bylockçu akplilerin listesini yayınlasa sizin için bir şey değişecek mi? ya da daha önce değişti mi? delilleri sunsun diyorsunuz akp ile fetö ortaklığının delilleri ortada. ergenekon, balyoz vs. onlarca dava da görüldü ortaklık. oda tv iddianamesi, imamın ordusu adlı kitabın daha basılmadan yasaklanması ile ortada ortaklık.
    adam hala delil diyor.

  • hemen yarın üye olmaya hazırız

    şuraya bir kablo çekelim ülkenin enerji açığı kapatılır bu dönüş hızıyla.

  • donald trump

    bu arada arkadaş ya adam gibi giriyi tamamen ingilizce yazın ya da türkçe. president elect'miş yok interviewmiş. bu ne lan. seçilmiş başkan olarak ilk mülakatını verdi demek çok mu zor. ne imiş abd'de yaşıyormuş. o zaman tüm giriyi ingilizce yaz.