denekadam9
profili

  • 18 ağustos 2018 yeni malatyaspor fenerbahçe maçı

    volkan demirel'in futbolu bırakması gerektiğini gösteren maçtır.

    ahmet çakar'a sonuna kadar katılıyorum: "sevgili volkan demirel. bırak git artık. refleks ve çabukluk bitmiş. tatil yap, çık dağlara... dön yuvana..."

  • 22 mayıs 2018 akaryakıt zammı

    zamları barajda biriktiriyorlar. 25 haziranda vanaları açacak, zamları başımızdan boca edecekler.

    (bkz: akp'nin zamları kökleyeceği gerçeği)
    (bkz: pompalı günler bizi bekliyor)

  • oyum recep tayyip erdoğan'a çünkü

    (bkz: dolar düz 20 tl olsun istiyorum)

  • 61 milyon lira çıksa yapılacaklar

    çeyreğini man adasına 2. çeyreğini de malta'ya transfer ederim. kalanıyla, dalgaya yüzük takar, binalinin obez oğlu gibi devasa bir göbek yapar, uzakdoğu'da kumarın belini kırar, adnan hoca gibi a8 diye bir tv açar alemin kralını yaparım.

    son birkaç yılda biriktirdiğim fantezilerimin kolajını sundum. arz ederim

  • aralık 2017 bedelli askerlik yasası

    askeri inzibat çağırın aq başlığa. asker kaçaklarının alayı burada.

  • türkiye'nin dış borcu

    çok ağır gerizekalı barındıran başlıktır. 15 senedir iktidar olan, halihazırdaki tüm borçların neredeyse tek müsebbibi olan iktidarı perdelemek için ihaleyi gezi parkı vs diyerek başkalarına yıkmaya çabalayan, içeride muhalefet olmasaymış dış borcun 400 değil 200 olacağını utanmadan yazabilen, 1.85 olan doların gezi nedeniyle 3.85 olduğunu sanan, hadi bunların hepsini geçtim yazı dili itibarıyla bırakın sözlük yazarı olmasını, türkçe yetersizliğinden ölmesine ramak kalmış yetersiz trolleri de gösteren başlık olmuştur.

  • kılıçdaroğlu'nun atletli fotoğrafı hakarettir

    kılıçdar kısmı hikaye. atatürk demesi asıl bomba.

  • 8 mart 2017 sinan oğan'ın ciner grubu tweetleri

    akp ve yandaş kanalların daha önce emsali görülmemiş şekilde, akp ve yandaşları hariç her kesime karşı uygulamaya koydukları bu yöntem, gelecekte kendilerine karşı uygulanacakların zeminini oluşturmaktadır. akp ve yandaşları hariç herkes bu devranın er ya da geç bir gün döneceğini bilmektedir. işte o gün bu uygulamadan yakınanlar, bu uygulamayı bugün muhaliflere layık görenler olacaktır.

    elbette tarihin garip cilveleri vardır. bu cilvelerden en önemlisi de bıldırki hurmaların, bıldırdan daha fazla tırmalayacağıdır.

    sinan oğan'a yapılan haksızlıktır ama sinan oğan da artık yürüyen sistemi anlamalıdır. o söz hakkını hiç alamayacağını bilmelidir.

    şikayet makamı artık ve devran dönene, yeniden hukuk devleti kurulana kadar kamuoyudur. neden devran dönene kadar? çünkü hukuk devleti de, buna uygun teamüller de yerleşik olsa balçiçek pamir o programı, hakkında itham bulunan kişiye söz vermeden kapatamayacağını bilirdi. o yüzden söz hakkı istiyorsan demokratik bir devlet yönetimi, bir hukuk devleti yönetimi hedefinin peşinde olmalısın.

    sinan oğan ola ki bir gün iktidara gelirse ya da iktidara yakın olursa bu yaşadıklarının bir daha yaşanmayacağı bir düzlem oluşturmak için çalışmalıdır. milliyetçi bir partiden veya milliyetçi bir liderden demokratik refleksler beklememekle birlikte, olağanüstü dönemler yaşıyor olmamız, kendilerinin de partileri içerisinde antidemokratik uygulamalara maruz kalmaları gibi nedenlerle çok küçük de olsa böyle bir umudu taşımak en doğrusu olacak gibi sanki.

  • 21 milyon akp'li yastık altını çıkarırsa olacaklar

    çıkarın olm elinizi tutan mı var?

    ayrıca 21 milyona gerek yok. 15 yılda devlet bütçesini hortumlayanların, ihaleleri emizleyen yandaş müteahhitlerin, sıfırlanamayan paraların ortaya çıkarılması halinde zaten ülke belini doğrultur.