hadibabageneyap4
profili

  • leğene ileğen diyen anadolu insanı

    ileğen değildir anadolu insanı ilağan der

  • 17 ocak 2021 beşiktaş galatasaray maçı

    uzun zamandır maç başladıklarına yazmıyordum. malum sözlük seviyesi, özellikle de maç başlıkları lise tuvaletinden hallice olduğundan ö bu maç bi istisna olsun.

    galatasaray'ın dirençsiz orta sahası ve formsuz bekleri en göze çarpan zayıf noktası. beşiktaş'ın ise en iyi olduğu noktalar kanatlar ve orta saha. maç içinde gereksiz gerginlik galatasaray'a yarayqcağından beşiktaş'ın ilk yarım saatte yapabildiği kadar tempo yapması ve skoru bulması şart. eğer golsüz beraberlik devam ederse bu beşiktaş'ın aleyhine işler. eğer hoca güvenirse beşiktaş'ın orta sahada josef, mensah ve atiba ile başlaması en mantıklı tercih. çünkü konya maçında galatasaray'ın dikine ve kanatlarda oynayan rakibi karşısında düştüğü durumu hepimiz biliyoruz. ayrıca savunmada da bireysel hatalara çok dikkat etmesi gerekiyor. bu maç için savunmayı önde kurmamızın bi sakıncası yok gibi. çünkü bu sezon galatasaray asla kontraya yatkın bi takım değil. terim'in de onyekuru'yu istemesinin esas sebebi de bu zaten.
    derbilerde asla favori olmaz ama ben beşiktaş'ımızı bir adım önde görüyorum.
    hakem hataların değil güzel futbol ve centilmenliğin galip gelmesini temenni ediyorum.

  • olcay şahan

    senelerce melo, hagi, b.korkmaz, h.şükür ve arif gibi nice futbolculara sahip olmuş azılı şikeci ve fotocu yosmaların eleştirdiği futbolcu

  • survivor all-star

    espirilere bak " kaburga ye kaburgan iyileşsin " sende beyin ye begüm biraz kaliteli espiriler yaparsın.