asil tendonu rupturu6
profili

  • trabzonspor'un bucaspor'a attığı 2. gol

    yerdeki topa kafa topuna çıkmaya çalısan bir bucasporlu içeren fikra gibi gol.

  • gerçek olmayan genel kabul görmüş en yaygın bilgi

    cocuğun rızkı ile geldiği yalanı.
    yarrağımı gelir...

  • adblock'a türkçe isim önerileri

    (bkz: reklamdur)

  • türk düğünlerinin olmazsa olmazları

    gelinin babasina senin kiza bu gece uyku yok diyen munasebetsiz alkolik almanci uzak akraba.

  • kredi kartı ile tek çekim alışveriş yapmak

    hep yaptığım şey.

    kredi kartını normalde alım gücünü zorlayacak seylerin ödemelerini normalmiş gibi gösteren, ekstre tarihlerinde kara kara düşündürüp süründüren bir truva atı gibi degil de harcadıkça kazandıran, nakit tutmaktan kurtaran bir ödeme aracı olarak görüyorum.

    aldığı hicbir seyin fiyatına bakmayacak kadar zengin azınlıktan değilseniz aynısını tavsiye ederim. taksitli oldugunda başkası ödeyecekmiş sanrısına kapılıyorsunuz, o öyle değil.

  • caner erkin

    kısa özet geçeyim; aşil tendonu koptugundan hemen ameliyata alınmış olmalıdır. o ayağın üstüne ne kadar basarsa tendonun üst kısmı baldıra o kadar çıkar. ameliyat yarası büyür işlem zorlaşır. ameliyatta kopan üst kısımla bilekteki kısmı birleştirecekler ve maalesef bu tendon sakatlıktan öncesine göre daha kısa olacak. bu da bir daha o deparların %80'ini anca atacagı anlamına geliyor. aynı zamanda aynı sakatlığı gecirme ihtimalı daha fazla artık. bir süre aşil botu, sonra koltuk değnekleri, fizik tedavi sonrası yürümeye baslayabilir. 5 ayda yarrağımı döner. parsiyelse dönme ihtimali vardı, kopmuşsa herifin bacak hareketini ayağa ileten tendonu yok artık. ayağı bileğin ucunda araba camındaki pelüş köpekler gibi sallanıyor. bu sene caner'i unutun, belki son 5-6 hafta. o ayağın üstüne basmaya başladıktan sonra bir de göt korkusu süresi var. tekrar kopacak diye şükoya bile yanaşamaz. ricky hickman 1 tam sezonda zor geri döndü canımın içleri. eski caneri unutun. dönerci falan açsın bence.

    neden bu kadar iddialı konuşuyorsun derseniz nickime bakın. doktor kopmuş ameliyat olacaksın dediğinde ben bayılmıştım. bu kesin dövmüştür. geçmiş olsun.

    edit: yuksek muhendisim ben 4 ayda eski haline döner demiş.

    (bkz: #63657890)

    4 ayda düz koşuya başlasın yukarıdaki entrynin çıktısını alıp yiyecegim. videosunu da bu entryi editleyip altına koyacağım.