kinto un4
profili

  • dindarların atatürk'ü recep tayyip erdoğan'dır

    olum atatürk nasıl bir yara oluşturmuş sizde lan amk ezikleri. işiniz gücünüz atatürk ile sözde reisinizi karşılaştırmak, ikisini aynı cümle içinde geçirip, sürekli bir kıyas yapmak. bir bakın lan etrafınıza tek bir atatürk sevdalısı görebilir misiniz rte ile atatürk'ü kıyas yapan, aynı cümle içinde bu iki ismi bir arada kullanan. sizde yapmayın amk valla komik oluyorsunuz.

    tanım: hadi bi tanım yapalımda mutlu olsun mına kodumun ümmet sevdalısı, halifelik meraklısı, vatan haini piçleri. veya vazgeçtim ya yapmıom, tanıma ne gerek böyle saçma bir başlığa, sie...

  • ermeni öğrencilerin abd'de atatürk dersi basması

    böyle bir olayı türk öğrencileri yapmış olsaydı amk fularlı hümanistleri beynimizi siker dururdu barbar türkler yine yapmış yapacağını diye. şimdi bekleyelim bakalım fularlılar inlerinden çıkıp buraya iki kelime kınama yazısı yazabilecek mi?

    edit: bu arada belirtmekte fayda var; tüm dünya atamın daşşanı yesin.

  • 1 kasım 2016 beşiktaş napoli maçı

    bak sen hele şu renkliye, ilahi adalete inanırmış ve o yüzden de beşiktaşlı futbolcular sakatlanarak ligde aldıkları haksız puanların dietlerini ödüyorlarmış. ulan sistem o şekilde ilerleyip ilahi adalet devreye girse, bırak sakatlanmayı falan fenerli ve gsli futbolcuları taşıyan uçakların havalandıktan kısa bir süre sonra motorda yaşanan bir arızadan dolayı düşmesi lazım. hayatınız şike, şaibe sizin.

    tanım: besiktaşımın bu seneki 4. şampiyonlar ligi maçı.

  • fethullah gülen'in son arzum başlıklı son videosu

    ulan daha düne kadar kıymetlinisss olan adam hangi ara orospu çocuğu oldu onuda anlamadım. ne iki yüzlü adamlarsınız, siz unutsanız da biz unutmayacağız hoca efendinizle ülkenin nasıl anasını siktiğinizi.

    tanım: bazıları için yeni yeni bizim gibiler için ise ezelden beridir vatan haini olan bir zatın yayınlanan son videosu.