ak74015
profili

  • mustafa cengiz

    aslan gibi gelen, aslan gibi giden nizip lordu.

    bu adama yapılan kalleşliği taraftar bile hazmedemedi, kendinin edebilmesi mümkün değil. buna rağmen ceza gelmesi kesin olmasına rağmen isviçre'de tercümansız çata çat kendi ekibiyle savunma yapıp men cezasını sattığın kadar ala çevirmeyi başardı. yine bu meseleden çıkan uyuşmazlığı cas nezdinde dava açarak galatasaray lehine çözdü.

    ffp'yi görevi bırakmadan 3 gün önce, olması gerekenden bir yıl erken bitirip, kendinden önce gelenlerin bıraktığı sorunlu stad zeminini 21 mayıs'ta tamamen söktürüp yenileme çalışmalarını da başlatarak sezon başına yetişmesini sağladı. benden sonrası tufan diyip bıraksa en erken haziran sonu kazma vurulurdu, şu an stad stad geziyor olurduk hâlâ.

    sadece başkanlığı bıraktığı çoktan belli olan bir adamın görevinin son gününe kadar yaptığı son iki icraatı saydım. sportif olarak kazandığı 2 şampiyonluk 4 kupa, tarihi derbi galibiyetleri, son sezonunda 1 golle kaçan şampiyonluk vs kısmına girmiyorum. riva'da yaptıkları florya'yı tekrar satın alması kanser hâline gelen galatasaray adası sorununu çözmesi stadyum çatısına ges kurulmasını uefa ile yaptığı anlaşmaları cas'ta kazandığı davaları ve dahi tüm mâli icraatlerini saymıyorum bilançolar orada merak eden açar bakar. ben uğraşamam diyene de kısa özet; bıraktığı kulüp yaz transfer döneminde 25m euro bonservis yükü altına girebilecek ekonomik özgürlüğü haizdi.

    bu bu başlığa girdiğim son entrydir, yolun açık olsun başkanım, bizden yana ne hakkımız varsa helal olsun, inşallah sen de bize helal edip gitmişsindir.

    son sözümüz;

    inna fetahna leke fethan mübina!!!

  • 5 ekim 2021 suriyeli sayısının 3.71 milyon olması

    10 milyondan 1 tane eksikse dişimi kıracağım, aşırı iyimser rakam.

  • 20 mart 2021 tuzu biberi olayı

    (bkz: durumum vardı okudum)

    (bkz: isteseydin verirlerdi) adam ne bilsin senin 3 yaşında çocuğunun pişi gömeceğini, masa zaten dolu diyorsun garson vermiş iki pişi geçmiş istesen yok mu diyecekler?

    yazarı haksız bulduğum olay.

  • mostafa mohamed

    gözleri açık, belden destekli kafa şutu çıkarabilen hâzâ forvet. bir kafa şutu da direkten döndü, kezâ bir şutu daha direği dövdü.

    istanbul kuşatmasında topları buna vurdursalar bir hafta evvel delinirdi surlar. maçını ilk defa bugün izleyen bir arkadaşın attığı mesaj aynen şuydu "lan bu kafasıyla şut çekiyor?"

    bir diğer mesele, ayak içi temiz, sırtına stoperi alıp taşıyabiliyor, hızı fena değil, şutlar bazuka, hepsinden öte tüm hava toplarının tartışmasız hakimi. direkt sistem kur üzerine pasla çıkmana gerek yok şişir mustafa'ya 2-3 adam hemen mevzi alsın yanında mutlaka indiriyor. 10 topun 9'unu falan değil 10 hava topunun 11'ine vuruyor, korkunç bir şey...

  • ozan muhammed kabak

    van dijk sakatlandığı gün "liverpool'a hayırlı olsun" dediğim aslanımız.

    tabii ben bu entryyi yazınca bazı çok bilmiş yazarlarımız tarafından sayfalarca taşak konusu olmuştu van dijk başlığına girip okuyabilirsiniz, ben okuyup okuyup keyifleniyorum zira*.

    yine ilk maçlarına çıktığı 2018 yılında hakkında #82480057 şu entryyi yazıp "böyle oynamaya devam ederse 21-22 yaşlarını tahayyül edebiliyor musunuz?" diye sormuştum, çocuk benim beklediğimden bir yaş daha erken dünya futbolunun zirvesine çıktı, helal olsun sana aslan parçası!

  • mostafa mohamed

    gelişi çok da umurumda olmayan oyuncu, tutarsa iyi transferdir tutmazsa çöptür bu türk futbol seyircisinin ritüeli haline geldi artık o yüzden burayı geçiyorum benim merak ettiğim şey şu;

    irfan can' emre akbaba'sı mohamed'i nagatomo ve ndiaye'si için de devreye girip fiyat yükselttiren bir arkadaş vardı, gazete haberi falan değil bu arada direkt başkan söylemişti ayıp oluyor artık diye, bunların derdi ne?

    hatta sivas'tan ayrılan iki oyuncuyu da ekleyelim, sırf galatasaray ucuza kapatmasın diye pahalıya birini kendine alıyor adam, diğerini de alacak repütasyonu yetmiyor haliyle para da bir yere kadar, hayrını görsünler bu arada bizim uğraşacak paramız yok kimseyle.

    bir de şunu anlamıyorum, oğulcan kimsenin yüzüne bakmadığı rize'de yedek kalan oyuncu, galatasaray talip oluyor hop birileri araya giriyor kulübüne sözleşmesini uzatın bize satın diyor, çocuk form tutup oynamaya başlayınca çat bir ceza çıkarılıyor.

    kerem aktürkoğlu forma bulup kendini göstermeye başlıyor hop oradan biri çıkıyor asker kaçağı yalanı çıkarılıyor.

    taylan bir sene yedek otururken kimsenin aklına gelmeyen imza parası meselesi taylan takımın vazgeçilmezi olunca bir anda sanki büyük bir olaymış da yeni duyulmuş gibi servis ediliyor falan, nereye varmak istenildiği açık aslında ama neyse...

  • emre bol

    yarın çıkıp televizyon ekranında "benim zenci arkadaşlarım da var" açıklaması yaparak iyicene sıvaması muhtemel futbol geyikçisi.

  • 23 ocak 2020 pfdk'nın vedat muriqi kararı

    galatasaray fanatiğiyim, eğri oturup doğru konuşurum hep, kuralın mallığı yüzünden muriçe ceza veremezsin kardeşim, git kuralını değiştir öyle salakça kural mı olur?

  • fatih terim

    - 2 maç versek derbide takımın başında bu adam

    + 3 maç verelim?

    - çok belli olmaz mı?

    + o zaman 4 verelim tahkimde 3’e indiririz hem kimse çakozlamaz, heheh.

  • galatasaray

    köy takımıyla oynamamamız gerektiğini net olarak gördüğümüz bir maçı geride bırakmış takım.

    bu ne lan? sırf piçliğine çıkıyor herifler sahaya, kaybedecek hiçbir boku yok ha gayret ortamı geriyor kendini yere atıyor rakibe kart aldırmaya çalışıyor, nedir oğlum sizin galatasaray'a karşı piçlik motivasyonunuz? kimler mamalayıp yolluyor sizi üstümüze??? aynısı fener maçlarında da oldu iddiası kalmamış alt sıra takımı geliyor diyor nasılsa bizden bir bok olacağı yok rakibe ne kadar zarar verirsem o kârdır, iyi anasını satayım sıçın türk futbolunun içine, seyir keyfi bırakmayın.

    elvis manu'ya ayrı parantez açıyorum, maç başından sonuna sürekli tahrik sürekli piçlik yaptı, herif öldü sandık attı kendini yere gül gibi tehlikeli atağı piç etti sonra başak geçer gibi birden zıplayıp kendine geliyor, her pozisyon sonrası hakeme kart ver kart ver hareketleri, golü atıp tribünlere abuk sabuk hareketler nedir oğlum senin amacın? biri kulağına bir şey mi fısıldadı?

    bu haftasonu son finali oynayacağız, eğer eyyam king cücü dilim dilim doğramazsa akbiloğullarını tepeleriz, tüm camia hakem hatalarına karşı uyanık olmalı, taraftar özellikle stadda galeyâne getirilmeye çalışılabilir tahriklere kapılmamak lazım.

  • mustafa cengiz

    bir sonraki seçimde aday olabiliyorsa bile asla aday olmaması ve hatta bu geceden tezi yok istifasını vermesi gereken efsane başkan.

    kulübü bir yıl içinde ayağa kaldırdı, uefa’dan dursun yüzünden gelmesi kesin olan men cezasını uefa’ya rağmen engelledi, oyuncu maaşları düşürüldü, takım gençleştirildi, takımdaki çöpler(cavanda-carole-tolga-serdar vs) gönderildi, gelecek vaad eden genç oyuncular transfer edildi, borç yükü hafifletildi ve mevcut borçlar döndürülebilir hâle getirildi vs vs vs vs

    yukarıdaki maddelere tonla ekleme yapabilirim, sonu şuraya varıyor; galatasaray kan emici aç köpeklerin yeniden dişlerini geçirip emebileceği kadar kanlandı, artık zaman yeniden dinazor karnı doyurma zamanıdır, gelip tekrar içine sıçacaklar her şeyin...

  • ahmet ağaoğlu

    kadrosunda 11 yabancı oyuncusu bulunan ve sakatlık vs olmasa hepsini oynatacak olan kulübün başkanı.

    tabii bu transfer tahtası kapalı olduğu için mecburen böyle, transfer yapabilse en az 3-5 yabancı daha katardı kadrosuna(eldekini de satmazdı), kendi alamayınca kimse alamasın istiyor. o yaptığı çanakkale benzetmesi ise tek kelimeyle skandal, kıçı kırık futbol maçını bir ülkenin var oluş çabasıyla bir tutmak nedir yahu? 90 dakika koşup maç sonu mercedeslerine ferrarilerine binip villalarına gidecek bu adamlar, en çömez dediğin futbolcu milyon eurolara oynuyor, insanda biraz utanma olur aç karnına kendini mermi önüne atanla bunları nasıl bir tutuyorsun sen?

  • ozan kabak

    olum iyi misiniz ya? çocuk daha öss’ye hazırlanacak yaşta tt arenada ilk 11 başlıyor takır takır top oynuyor, istikrarlı devam ederse 21-22 yaşlarını tahayyül edebiliyor musunuz?

    tanım: aslan aslan...

  • 20 mayıs 2017 amerika suudi arabistan silah satışı

    olmayan satın almadır.

    alınan şey silah değil, 10 yıllık kasko bedelidir. bu kaskoya arap baharı klozu ve demokrasi klozu dahildir. yani en az 10 yıl boyunca suud ailesi ülkelerine bahar ya da demokrasi gelmeyeceğini garanti ettirmişler.

  • bilkent'te 29 milyon liraya satılan köşk

    iç mimar arkadaşı takdir etmeme sebep olan köşk.

    köşkün sahiplerine dekorasyon için nasıl bir fatura çıkardığını az çok tahmin edebiliyorum. lâkin kusura bakmasın ben olsam 29 milyon liralık köşkümde 290 liralık çin malı muslukla yıkanamam..

    edit:imla