tostring1
profili

  • vodafone arena

    416. blok (yani maraton üst tribün) 11.sıra 42 numarada bulunan kel arkadaşım. sana bir çift sözüm var. ha bunu yüzüne söylediğim halde anlamamakta ısrar ediyorsun. senin o dümdüz olan beyin kıvrımına 'saygılı ol' kavramını nasıl yerleştiririz bilmiyorum. seninle birlikte bu barzoluğu yapan herkese bir çift sözüm var aslında. çok sinirliyim. başlıyorum. hazır mısınız?

    son 2 maçtır görüyorum seni. koltuğun üzerine çıkmaman için 2 seferdir uyarıyorum. birincisinde indin teşekkür ederim. maç boyu dönüp dönüp tip bakışlarınla beni korkutmaya çalıştığının da farkındayım. ama yemedim. ikinci uyarımda 'sen de çık koltuğa ' dedin. 'koltuklar dünyanın parası kıymayın. bu stadyum için çok bekledik' dedim. dönüp olay çıkaracaktın sanırım ama o ara gol yedik.
    doğu üst tribünlerinin açısı o kadar dik ki aşağı uçmayalım diye yetkililerimiz demir bile koymuşlar önümüze. sen koltuğun üzerine çıkıp bir ayağını da demire koyunca dünya daha güzel bir yer olmuyor canım kardeşim. şenol hoca 'ulan bak adam inandı ta tepelere çıktı ben bi talisca'yı oyuna süreyim' demiyor. arkandaki ben, senin koca kafanı kalenin orada görüyorum. bu hareketinin kendine bir faydası olmadığı gibi koca stadyumda tek zararı bana. maç seyir zevkimin içine ediyor o koca kafan. gs maçında fabricio yerine senin koca kafan vardı kalede mesela. c90 görüş açım sayende c48-c38 oluyor. ha maç boyu cayır cayır içtiğin sigaranı 2.devre küçük yeğenimle beraber geldiğim maçlarda da içte gör bak ben o sigarayla senin hayal gücünü nasıl zorluyorum.

    şu koltukların üzerine çıkmayın sayın seyirciler/taraftarlar/fanatikler/holiganlar/her ne zıkkımsanızlar!!! sana git matematik olimpiyatları sorusunu çöz demiyorum ya da varoluş sancılarından kurtulmanın yollarını soran da yok! basit ya. bak basit valla billa. bak anlamayanlar için heceliyorum.
    şu kol-tuk-lar-ın ü-ze-ri-ne çık-ma-yın!