dhadkan7
profili

  • neymar

    hala bir takım gerizekalılar "o parayı reklam gelirleriyle çıkarıyor neymar" diyor. ulan at kafası, barcelona'nın tarihindeki en büyük yıllık gelir 750 milyon dolar, yani 630 milyon euro. tüm branşlarıyla koskoca barcelona 630 milyon euro gelir elde ederken bu neymar apaçisinin 220 milyon euro'yu tek başına çıkarabileceğini düşünen net embesildir. klasik olacak ama, şu anda 3 milyar insan günde 2.5 dolardan az bir gelire sahip, 1 milyar çocuk açlık sınırının altına doğuyor. yeni ortaçağ'da yaşıyoruz. bastille basılmalı.

  • 25 eylül'de kürdistan'ın kuruluyor olması

    25 eylül'de şu anda ırak bölgesel kürt yönetimi diye bilinen kuzey ırak bağımsızlık referandumuna gidiyor. türk medyasında bahsedilmese de abd ve rusya izni vermiş. iran ayak diriyor, türkiye ise ne yapacağını bilemez halde zira akp kuzey ırak'ın 2 yıl içerisinde türkiye'ye katılacağını zannederken, kuzey ırak kürdistan'ı kurma kararı aldı (bkz: kandırıldık).

    bağdat yönetimi şu anda tek problem gözüküyor zira referandumu tanımayacaklarını açıkladılar. akp'nin ve tayyip'in berbat dış politikası sonucunda bugün ankara-bağdat arası çok problemli, ortak bir diplomatik hat asla kurulamaz. kuzey ırak'ın ardından kuzey suriye gündeme gelmeye başlayacak. ışid belli ki max 1 yıl içerisinde suriye'den silinmiş olur; 1 yıl sonrasında kürtler suriye içerisinde en kötü federasyon rejimine geçişi garanti altına alacaklar. tabii belli olmaz, direkt bağımsızlık için de zorlayabilirler. bu arada devlet bahçeli'nin tek problemi, ankara'dan istanbul'a yürüyen chp'lileri akp ile bir olup ezmek. yani bu kadar aptal heriflerin ülkedeki siyaseti dizayn ediyor oluşu türkiye'nin neden çöküşün eşiğine geldiği sorusuna mahal vermiyor.

  • istanbul'un 1200 yılındaki hali

    sadece şu forum'u koruyabilseymişiz bugün turist sayısını 5'e katlardık.

    8 asır önceki iktidarın estetik anlayışı bizim orospu çocuğu çomarlardan 150 milyon ışık yılı ötedeymiş belli ki.

  • fransızların yüzde altmışının dini yoktur

    robespierre'in 2 asırlık dechristianization politikasının meyvesidir. allah bize de deislamizasyonu nasip etsin. inşallah bu topraklarda da islam'ın i'sinin kalmadığı günleri göreceğiz allah'ın izniyle.

  • yanlış anlaşıldık amacımız yerli otomobil değil

    şaşırılmaması gereken açıklama.

    türkiye'de sağcı çapsızlar sanayi namına tek bir yerli ürün ortaya koyabilmişler midir ki bugüne kadar? elimizdeki üç beş sanayi tesisi de, 60'lardaki solcu dalga sebebiyle kurduğumuz devlet planlama teşkilatı'nın marifeti.

    ya sağ gider, ya da sömürülmeye devam edersiniz.

  • ne kampüs ne yerleşke külliye külliye

    (bkz: arapperestliğe giriş 101)

    o değil de paşamızın derdi de enteresan. son 3 yılda kişi başına gelir 10 yıl geriye gitmiş, sahra çölünde bile 100% kapsama alanıyla 3g internet varken biz 2 gündür internete giremiyoruz, ama paşamız yerleşke yerine arapça külliye denmesini şart koşma derdinde.

    bakın bunları yazın kenara, devran bu çapsızların elinden bir gün dönecek. işte o gün tüm orospu çocukları için yaşasın cehennem diyebilmek için kenara not alın bunları.

  • kaliforniya'nın abd'den ayrılması

    abd'nin afganistan, ırak, libya ve suriye'den sonra kaliforniya'ya da demokrasi götürmesiyle sonuçlanacak olasılık.