hdd7
profili

  • olcay şahan

    vefasız beşiktaş taraftarını göstermiş topçudur.

    -ulan bu adama utanmadan gitsin giderse beşiktaş çağ atlayacak diyenleri gördükçe hakket beşiktaş taraftarının götü kalktı diyenlere hak vermiş olacağım.hepsi olmasa da bazı beşiktaş taraftarının götü hakket çok kalktı.

    -ulan olcay dediğin adam 3-4 aydır kötü forma bulamıyor.ayrıca takımın yapı taşlarından biri.bir takımda bazıları saha içinde güzel işler yapar bazıları saha dışında.olcay hem saha içinde hem saha dışı güzel işler yaptı son 4 yılda.sadece 3-4 aydır saha içinde yapamıyor.

    -bu adamı böyle göndermeye çalışmak ayıptır günahtır.kaf dağına ulaşmış götlerinizi indirin lütfen.

    not:siyah
    not2: beşiktaş'ı hayır kurumu olarak görmüyorum fakat vefasızlığa tahammülüm sıfır.

  • 24 eylül 2016 beşiktaş galatasaray maçı

    beşiktaşlılara tinerci deyip tinerciden beter yazarları göstermiş maçtır.aslında her fikre saygı duyan bir insanım fakat bunlara duyamıyorum.dünya göz hastanesine gidecem birazdan gözlerim kör olmuş olabilir.

    -gökhan inler:1 - selçuk inan: 2 şeklinde puan vermiş birisi.kendi taraftarı bile selçuk'a leşçuk derken nasıl inlerden iyi oluyor çözemedim.

    -atiba:1 - tolga ciğerci:2: şeklinde puan vermiş.bunu gördüm retinam yandı.adam ciddi ciddi buna inanıyor.no comment

    -quaresma:1 - bruma:2 şeklinde puan vermiş. daha 32 yaşındaki q7'yi kesip milli takıma giremeyen bruma nasıl 2 puan verip q7'ye 1 puan veriliyor çözemedim.

    -cenk:1 - eren:2 ve son bomba. iki forvette 4 gol atmış durumda.hatta birinin asisti var.yani cenk asist ve gol ile skora 5 kez katkı vermişken eren 4 kez vermiş.sırf rovaşata golü attı diye eren>cenk oluyor.adamların futbol anlayışı bu.

    -siz futbol izlemeyin gidin tenis,yüzme ya da başka şeyler izleyin.

  • sevişmek istenen ünlüler

    (bkz: mine tugay)

  • şenol güneş

    sikmişim bursaspor ile olan gerginliği.bu adam benim teknik direktörüm bu adam beni sahada temsil ediyor.bu adam beşiktaş'a geldi diye bu kadar saldırıyorlar dertleri şenol hoca değil beşiktaş.gerçi dertleri şenol hoca bile sırf bizi temsil ediyor diye ölümüne sahip çıkılır.

    iyi ki tartışmış ozan kazmasını almadık.serdar aziz de gelmesin.piyasa da topçu mu yok.şenol hoca 1000 tane ozan 1000 tane serdar eder.şenol gibi hoca olduktan sonra biz çok buluruz serdar aziz gibisini.

  • kpss 2016

    bugün başladığım sınav.bu yıl 90 üstü alamazsam gg olacağım sınavdır.

    tarih:elimde meb'in kitapları,tarihin pusulası,(bkz: cahide bolat)'ın kitabı ve 2 yıl önceki kpss tarih notlarım var.bunları sadece 1 ay içinde harmanlayıp efsane tarih notu çıkarmayı planlıyorum.sonra bu karma notları yalayıp yutup temmuza kadar 10 bin tarih sorusu çözeceğim.

    coğrafya:tarih gibi karma not çıkarıp temmuza kadar 6-7 bin soru çözmeyi planlıyorum.

    matematik:çok şükür matematiğim çok iyi.şu anda girsem 26-27 yaparım.amacım bu sınavda 30'da 30 yapmak.

    türkçe:işte benim sıkıntım burada.tarih,coğrafya çalışabilirim sıkılmam ama 1 saat türkçe çalışamam.biraz dilbilgisi kasarsam 25 üstü yapabilirim.

    anayasa:alan dersleri için kursa gidiyorum.hukuk çalışacağım için anayasaya zaman ayırmayacağım.

    açıkcası bu sınavda gy bölümünden 55-54 net,gk bölümünden 45-46 neti hedefliyorum.
    bir ay sonra isteyene hazırlacağım karma notları atabilirim.

  • arda turan'ın hep sinem kobal'ı seveceği gerçeği

    sinem sen misin ?

  • demba ba

    ne mal gs'liler var.ulan bi geçmişine bak kaç tane oyuncun para alamadığı diye bırakıp gitti hem futbol takımından hem basketbol takımından.

    yüzsüz pezevenklerin hepsi mi gs'li olur