such a lonely day2
profili

  • macenta yavruağzı fuşya lilayı ayıran kişi

    dizdar koşu'dur.

    (bkz: cinayet süsü)

  • bakire olmayan hatunla evlenmek

    öncelikle bulması zordur. ama tabi aramaya inanmak gerek.

    şimdi efendim, benim 1,5 yıllık bir ilişkim yeni bitti. kız arkadaşım da ben de daha önce cinsel bir deneyim yaşamamıştık. çok tutkuluyduk, istekliydik bu konuda, ayrıca evlenmeyi düşünüyorduk. kendisi de öyle geri kafalı bir insan değildir. sadece birlikte olacağı insanı gerçekten sevdiğine emin olmayı isteyen biriydi. aylarca birleşme olmadan seviştik. sonra karar verdi, hazırım dedi. birlikte olduk. ilk birkaç sevişme zordu ama sonra herşey normale döndü. gel gelelim ayrıldık. evlilik de aşk da yalan oldu. şimdi işin şu boyutu var. ben bekarete takılmam, kız arkadaşım da. ama kız arkadaşımın ailesi bu konuda açık değildir bana kalırsa. öğrenseler hoş olmaz. daha sonra bakire olmadığı için eve atmalık kız muamelesi yapacak tipler çıkacak (düşündükçe çıldırıyorum), ya da bakire değil diye hakaret edebilecek erkek arkadaşları belki. ben bir vebal aldım gibi geliyor böyle, arkamdan çok sövdürecekmişim gibi. tek isteğim evlenmek, mutlu bir hayat sürmekti onunla. olmadı. herkes için de olabilir.

    şimdi siz bu kıza nasıl kötü dersiniz. o tanıdığınız kahpe tipler gibi bekaretim bozulmasın diye anal seks yapmadı. güvenmek istedi. öyle de oldu, çok güvendi, çok sevdi. yatakta da mükemmel bir uyumumuz vardı lakin hayatın her alanında uyum sağlanamıyor bazen.

    başkasını bilmem, tanımanız lazım. lakin benim eski kız arkadaşım gibi kişilerin kalbini kırmayın. sevmek suç değil. seven insan elbet sevişir bunu da unutmayın. sığ olmayın. şans verin. ne çok sevmeden sevişin ne de hiç sevişmem diye düşünmeyin.