yazarium6
profili

  • aöf mezunlarının kendini lisans mezunu sanması

    esenyurt üniversitesinden -selman öğüt’ün rektör olduğu apartman- mezun olanların aldığı lisans diplomasından daha değerlidir aöf lisans diploması.

  • sigarayı en güzel içen karakter

    (bkz: thomas shelby)

    (bkz: peaky blinders)

    özendirmek gibi olmasın ama buyurun seyre

    üstelik adam gerçek hayatta hiç sigara içmiyor. rivayete göre nikotinsiz, bitkisel/gül özlü bir sigara içiyor ve bir sezonda 3.000 sigara içtiğine dair bir röportajı var.

  • imamoğlu'nun araç sergisi aldatmacası

    hayırdır genç, çok heyecan yapmışsın??

    (bkz: korkma titre)

  • sırrı süreyya önder

    hatası, yanlışı vardır belki. ama akp li tüm vekiller bir araya gelse bu adamın yarısı etmez gözümde.

  • mario gomez

    üstteki yazar arkadaşa hitaben;

    adam beşiktaşta oynamaktan değil türkiye de yaşamaktan kaçtı. anlamıyorum bir insanın kafası nasıl bu kadar basit bir şeyi alamıyor. sonuçta 2 kg lık bir kafa taşıyorsun, az biraz kullan. kullandıça eskimiyor inan.

    bu arada franck ribery galatasarydan nasıl gitmişti hatırlıyormusun? o konu hakkında da galatasarayın büyüklüğünden bahsetsene?

    editine karşı edit: lukas podolski, wesley sneijder gitmemiş ülkeden. o yüzden mario ülkenin durumu için gitmemiştir diyor hala. güzel kardeşim bu ülkede yaşayan bir çok insan gitti darbeden sonra. birçoğuda gitmenin yollarını arıyor. suriyeliler bile bu ülkede yaşamak istemedikleri için çok büyük riskler alarak deniz yolu ile kaçmaya çalışıyor. sen ben gitmedik, gidemedik diye giden insanları yok mu sayacaksın yani ? yok yok çok uzun bir cümle oldu bu, nasılsa anlama yetisinde değilsin, vazgeçtim.

    (bkz: cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır havaya yada yazık olur adabına)

  • ozan tufan

    başka sporcuların eşlerini düşündüğü kadar para kazandığı mesleği düşünmesi gereken yetenek fakiri, ahlaki değerlerini beğenmediğim, zeki olduğunu düşünmediğim futbolcu.

    bu adam milli takımda oynuyor üstelik. inanılır gibi değil.

    ekiiden gelen istek üzerine editlendi.

    ahlaki yönü

    sportmen yönü

    fenerbahçelieler de ozanı savunmak için aşırı bir gayret var. güzel kardeşim siz atatürkün takımı değilmiydiniz ? sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını seven atatürkün takımı... ozan tufan tam olarak bu tanıma uyuyor değil mi sizin için?