d110100108
profili

  • wilfried zaha

    bu gece fenerbahçeli arkadaşlar sayesinde icardi ve zaniolo gibi kronik sakat olduğunu öğrendiğimiz futbolcu. adamlar sakatlığına filan hiç bakmadan 3 ay peşinde koşmuşlar elemanın meğer...

    neyseki kronik dedikleri her futbolcu derbide kendilerine iki tane tıklatıyor da bizim de içimiz ferahlıyor. *

  • barış alper yılmaz

    bu nasıl fizik kalite hayvan herif ya.

    3.gol sonrası edit: ahahhahahahha karşısına aldığı savunmacıyla dövüşe dövüşe getirdiği topta asist yaptı. manyak bu çocuk.

    edit2: boey, rashica ve adını hatırlayamadığım bir gs topçusu ile birlikte avrupada bir şirket ile atletik performans gelişimi konusunda çalıştığını okumuştum bir yerde. hakkını da veriyor görüldüğü kadarıyla. az da sudoku çözse baya bir şey olacak gibi.

  • mauro icardi

    fransa'da %40 vergi sonrası 6.75 alacaktı. yani psg kasasından kendisi için 11.25 m euro çıkacaktı. şimdi ise bizden net 6.75 alacak ancak 6m eurosunu psg ödeyecek. psg için 5.25m euro kazanç var. bize de fırsat transferi olarak dönmüş olay. ben öyle anladım yani kap açıklamasından.

    edition: kap açıklamasında futbolcuya 6.75m ödeneceği yazıyor. yani bu tutar gs muhasebesinde yazacak ancak kasa 0.75 eksik olacak. diğer türlü maaşının %50'si veya 3m euroluk kısmı gibi açıklamalar yapılırdı. bizden ziyade psg ffpnin arkasından dolaşmış gibi görünüyor.

  • ümit özdağ

    akp'den sağlam mevki almak gibi bir niyeti olsaydı zamanında yancılığa evrilen mhp'den ayrılmazdı. illa kendisini karalamak istiyorsanız daha somut argümanlarla gelmeniz gerekiyor malesef.

  • 9 mart 2022 rusya mb'nin döviz kararı

    ne kadar saçmalarlarsa saçmalasınlar "faiz sebep enflasyon sonuç" tezinden daha kötüsü gelmiyor. çıtayı öyle bir yere koyduk ki dünyada yanına yaklaşabilen yok.

  • younes belhanda

    8m euro bonservis. 4 yillik anlasma. 3m euro yillik. yagli suratini. sikeyim.

  • iguananın aslında yılanlardan kaçamamış olması

    "iguana hastaymis. aslinda o video da onun ruyasiymis."

    dedirten durum.

  • fenerbahçe

    rekabet ruhunu sindirebilmiş taraftar grubuna sahip takim. eskiden beri bu takim ve taraftarlariyla rekabeti severim. son besiktas sampiyonlugundan sonra degerlerini daha iyi anliyorum. umarim en kisa zamanda iki hollandali da oyun duzenini oturtur ve ligi serefli ucunculerden kurtarip bizler icin tekrar guzel bir rekabet ortami olustururlar. zira biliyorum ki taraftarlari bizler gibi, ne besiktas rekabetinden ne de besiktas taraftariyla futbol konusmaktan pek keyif almiyor.

    gs.

    edition: neden bahsettigim sanirim daha iyi anlasildi asagidaki entryden. yok temiz lig yok bizi cekemiyorlar. sizi kim niye cekemesin beyler. neyin gazi bu? bi sampiyonluk aldiniz diye ne oluyor? yok efendim geri donmusler, neyden geri dondun birader. zaten buydun sen, sampiyon oldun ve onumuzdeki 7-8 yil icinde gs, fb sampiyonluklari gormeye devam edeceksin. bir yere dondugun yok, sampiyon oldun ve bitti. yine siz ilk haftalarda gaza geleceksiniz sonra yine 3.olup bitireceksiniz. kulube cagirip hergun gaz mi basiyorlar bu besiktaslilara anlamiyorum ki.