lth7
profili

  • 4 kasım 2021 biontech 3. doz uygulaması

    covid-19'dan herhangi bir yakinini kaybetmeyenler burada tasaga vurup hurafelerle doldurmus yine. asisiz 4 tane 60 yas ustu tanidigim vefat etti. 3'u sapasaglamdi. kimi vefat ettiginde asi daha bulunmamisti, kimi de kahvehane muhabbetlerinden dolayi bu asinin karsitiydi. yalanciysam siksinler.

    be amina kodugum, binlerce insan öldü, peki 2 doz biontech'li kac kisi öldü? bu olay bu kadar basit aslinda. bunun cevabini kendileri de biliyor. yaptirirsan siksinler seni e mi? akli sira tasak geciyorlar burada 3. asi geldi diye. oglum sakin olmayin bak, olursaniz gotunuzden siksinler.

    oyun buyuk sizin o les vucudunuza cip yerlestirecekler amk. vucuduna ne kadar berbat besin varsa alir, gunde 2 paket sigara icer, 120 kilodur, leblebli gibi antibiyotik, vitamin, ilac icer, sonra burada asiya laga luga.

  • acun ılıcalı'yı tek cümleyle anlatmak

    başlık yanlış, konu saçmalık, imla hatası gırla. yaşasın yeni ekşi sözlük.

  • iota

    baslikta milyon kez yazilmis olmasina ragmen hala turk lirasini iota'ya nasil cevirebilecegini soranlar var. ya ben sizin okudugunuz okullari yasadiginiz hayatlari sikeyim amk. nasil hayatta kaliyorsunuz olm siz?

  • vatanım sensin

    "vatanseverler ıstanbuldan samsuna yola cıkmıs" cumlesiyle dusa sokan dizi.

    atam geliyor amk.

  • jan olde riekerink

    ligi 1. veya 5. bitirecek takimin hocasi. turkiye'deki futbol izleyicisi sunu bilir ki, galatasaray 2. olmaz beyler. o yarisa girerse sampiyon olur, giremezse rezil olur.

  • güntekin onay

    gol programinda turkiye'deki galatasaray taraftarinin yarisinin arsene wenger sayesinde oldugunu soylemistir.

    galatasaray kompleksi bitmiyor adamin, durduramiyoruz.

  • cheick tiote

    doğum yeri yamoussoukro, tipini gördünüz, bu eleman nasıl adam yemesin amk.