cassius chaerea12
profili

  • behzat ç. denince akla gelenler

    erdal beşikçioğlu'nun, aylarca blutv'de yeni sezonu bekleyen izleyicilerine bok kadar bile değer vermeyip siktir olup gitmesi. projenin anasını sikmesi. yıllarca hayali kurulan bir çuval incirin amına koyması. kusura bakmayın, başka bir şey gelmiyor malesef.

  • habertürk canlı yayınında küfür edilmesi

    yalnız işler bu noktaya kadar geldiyse yakında konuklar birbirlerine "yalancıyı siksinler mi müptezel piç, ne bakıyon amına kodumun evladı" şeklinde de hitap edebilirler. çok uzak değil, bir tık üstü sonuçta. hararetle bekliyoruz.

  • uefa şampiyonlar ligi 2019-2020 sezonu a grubu

    bir de şu yönden bakın. psg eski gücünde değil.

    daha güçlü.

  • tarihciprofiterol

    intihar etmiş bir kız için "umarım bakire ölmemiştir" diyebilecek kadar karaktersiz, haysiyetsiz birisi.

    (bkz: #90916387)

  • huawei'nin türkiye'de silikon vadisi kurması

    bizim evin tam karşısında boş bir arazi var. oraya kurulabilir. hem eve yakın olur, öğle yemeğine gelirim.

  • huawei'nin türkiye'de silikon vadisi kurması

    bizim evin tam karşısında boş bir arazi var. oraya kurulabilir. hem eve yakın olur, öğle yemeğine gelirim.

  • yazarların hatırladıkları en eski tv programları

    ben en eski olarak adile naşit'in kuzucuklarım deyişini hatırlıyorum. hatırlıyor muyum? o kadar uykum gelirdi ki, gerçek mi rüya mı emin olamıyordum. hala da olamıyorum.

    bir de okuldan eve gelince izlediğim bir evliya çelebi çizgi filmi vardı trt'de. acayip etkilenirdim izlerken. he-man ve clementine 'i de unutmam mümkün değil.

    edit: evliya çelebi'nin çizgi filminin adı az gittik uz gittik'miş.

  • k-9'a saldıran pitbull'un fütursuzca vurulması

    bakın ben pembe götlü, cihangir solcusu vs. tanımları sevmeyen, asla da kullanmayan biriyim.

    ancak bu duyarınızı sikerim. yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, gaspçı edasıyla başka bir canlıyı öldürmeye (bunda hemfikiriz değil mi?) kasteden bir pitbulldan söz ediyoruz. siz, sayın pembe götlü duyarcılar, eminim en az bir tane pitbull saldırı videosu izlemişsinizdir. hayvan ne durdan anlıyor ne vurdan. öldürene kadar devam ediyor. yanlışım varsa söyleyin, düzelteceğim.

    peki şu durumda, siz ne öneriyorsunuz? pitbull'un k-9'u öldürmesini mi? sanmam, öyle insanlar değilsinizdir. o halde, pitbull'u bir köşeye çekip konuşarak çözmek niyetindesiniz. gerçekten müthiş.

  • 38 yaşında olmasına rağmen sözlükte takılan insan

    başlığı açan troll arkadaş özelden "hassiktir lan oradan orospu çocuğu. sen kim köpeksin ki insanları böyle yaftalayabiliyorsun, troll ibnesi. sikerim ağzını yüzünü senin." gibi bir yanıt alırsa hiç şaşırmamalı, üzülmemeli. hayatına kaldığı yerden devam etmeli.

  • tolga ciğerci

    bu akşam futbol hayatı bitirilmelidir. kimsenin türk futboluyla bu kadar dalga geçmeye hakkı olamaz.

  • +15 avize takma videosu

    ekşisözlüğü, itüsözlük standartlarına çekmeye and içmiş abaza ergenlerle dolu bir yer haline kim getirdiyse, heh işte ben onun amına koyayım.

    yeni bir içeriği sıfır, yarak kürek başlıkta görüşmek üzere.

  • yeni başlayanlar için öğretmenlik

    öğretmenlik hakkında 40 paragraf atıp tutmaya meyliniz, isteğiniz, şevkiniz varsa yazacağınız dilin asgari kurallarını biliyor olun, ki biraz ciddiye alınasınız.

    zira ben öğrenci olsam de'yi, ki'yi, mi'yi ne zaman ayrı, ne zaman birleşik yazacağını bilmeyen adamı pek ciddiye alamazdım sanıyorum.